Reacția lui Igor Oprea la materialul precedent

La mai puțin de o oră după apariția materialului precedent în care am anunțat interviul exclusiv cu unul din foștii angajați ai clubului Zimbru, am fost sunat de directorul clubului, Igor Oprea, care s-a jurat că el n-a vorbit nimic cu persoana respectivă despre interviul dat pentru Arena. Oprea afirmă că el n-a știut nimic despre acest interviu, iar fostul angajat de la Zimbru minte în totalitate când spune că Oprea a discutat despre mine.

Pentru a fi și mai explicit, voi publica mai jos mesajul primit de la fostul angajat al Zimbrului, după ce duminică n-a apărut interviul exclusiv din simplu motiv că emisiunea n-a avut loc din cauza Euro 2012.

Iată mesajul pe care l-am primit pe odnoklassniki.ru:
”Salut. Mersi mult pentru timpul acordat discuției noastre. Se vede că la noi sunt foarte puțini oameni cinstiți și cu regret seposibil că și tu nu faci parte din ei, ținînd cont de discuția întreținută cu dl Oprea, precum că ai văndut informația chiar în următoarea zi după înregistrare și nu va fi nici un fel de reportaj . Îmi pare rău că te-am deranjat. Cine are dreptate timpul va arăta. Succese. ”

Încă o dată: Igor Oprea zice că n-a vorbit nimic cu această persoană despre interviu și cu atât mai puțin despre mine, din simplu motiv că n-a știut nimic despre interviu. Dacă persoana respectivă m-a mințit, atunci stau și mă întreb cât de adevărate sunt lucrurile pe care aceasta le spune în interviu?...

Oricum, materialul va fi dat pe post, bineînțele, cu reacțiile celor de la Zimbru.  

Comentarii

  1. Ai mai avut experienta nefasta sa fii dus de nas... Nu zic ca si acum ar fi fost asa, dar e foarte posibil, mai ales daca analizam dorinta mare a fostului angajat sa-i faca cu ou si otet pe cei de acolo...

    RăspundețiȘtergere
  2. da, posibil. moldovenii sunt capabili

    RăspundețiȘtergere
  3. Mdaaaa, exact la asta m-am gandit si eu. Dupa cum au decurs lucrurile, cel care a fost intervievat arde de nerabdare sa loveasca in oamenii din club. E clar ca buna ziua. Da nu inteleg de ce el vrea sa te utilizeze pe tine pentru posibila razbunare. De ce daca vrea sa dea publicitatii ceva, nu organizeaza o conferinta de presa in care sa povesteasca lumii ce si cum se face pe la Zimbru????

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune