Arena cu Aniscenco și Maistru

Comentarii

  1. Sandu te rog sa comentezi articolul publicat pe saitul Publika.md " http://www.publika.md/mai-multe-echipe-de-fotbal-se-antreneaza-in-conditii-dezastruoase--unde-ajung-banii-de-la-uefa-si-fifa-video_953741.html "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, l-am vazut. Un material facut de o persoana rau intentionata sau prost documentata. In primul rand banii din proiectul uefa sunt destinati pentru scolile de fotbal, nu pentru cluburi. In al doilea rand lipseste parerea altor cluburi de fotbal, altele decat cele aflate in conflict direct cu Federatia si care, oficial, declara ca au candidatul lor pentru sefia FMF. Deci in material apar doar adversarii directi ai Federatiei, ceea ce din start lasa impresia ca ar fi un material facut la comanda. In al treilea rand nu pot intelege cum reporterul nu l-a intrebat pe Oprea cati bani a luat scoala de fotbal Zimbru din proiectul uefa, pentru ca suma este impunatoare. Aparitia in material a lui Roman Perciun, un tip dubios cu multe semne de intrebare asupra activitatii sale ca presedinte al asociatiei de fotbal feminin, iarasi, unul dintre cei care a declarat deschis ca este impotriva lui Ciobanu.

      In material apar doar adepti de-ai lui Sishanov, ceea ce ma face sa cred ca este putred ceva la mijloc cu acest material.

      Ștergere
  2. Mersi Sandu. Am încă o întrebare, din ce motive companiile TV din MD nu își dau nici un interes fată de sportul rege ? Punctul meu de vedere este că în Moldova nu va exista un număr mare de suporteri pe stadoane pînă cînd nu se va începe popularizarea prin intermediul TV. Pentru mine a fost oo insultă ceia ce a facut MD 1 cu meciurile din acest an trasmitindule în reluare. nu înțeleg sensul acestor transmisiuni părerea mea este că e necesară creareaa unui post cu acoperire natională bazat pe sportul autohton, astfel dezvoltînd în Moldovenii noștri patriotismul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Companiile TV nu-si dau interes pentru ca nu stiu si nu pot face bani din meciurile de fotbal. Iar sa transmiti un meci care iti aduce pagube de cateva mii de euro nu isi doreste nimeni.
    M1 face totul pe banii statului, adica pe banii nostri, ai tuturor. Iar faptul ca dau meciurile inregistrate demonstreaza nivelul lor de profesionalism.
    Un post tv de sport isi are loc pe piata moldoveneasca, chiar daca nu va fi 100% autohton. Pur si simplu inca nu s-a gasit niciun om cu bani care sa vrea sa investeasca intr-o asemenea afacere

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune