Cristina

Aceasta este fata noastră de ”platină”! 

Într-o țară în care banii publici alocați sportului se duc pe costume și materiale promoționale, în care nu avem niciun edificiu sportiv major construit de stat, dar în care conducătorii sportului își procură mașini de lux..., într-o țară în care performanța se face din entuziasm și talent, în care sportul este cel mai sărac domeniu..., într-o țară în care furatul este sportul numărul unu se nasc campioni care ne țin în rând cu lumea.

Cristina Iovu (19 ani) a luat bronzul olimpic la haltere. Să nu sară în sus demnitarii. N-au niciun merit. Olimpiada de la Londra nu e a lor, chiar dacă a servit ca vacanță familiară. Să vă fie de bine. Această olimpiadă este a Cristinei și a altor sportivi care-și sacrifică tot pentru a trăi.  

Comentarii

  1. heh, sa vezi la revenirea acasa cati din cei care conduc destinele sportului moldovenesc, si nu numai, se vor imbulzi sa se fotografieze cu ea))) apoi la sigur vor urma discursuri de genul: aceasta medalie este rezultatul implicarii statului, statul are grija, statul a contribuit, statul se va implica si mai mult in sport... 20 de ani - acelasi scenariu si nici o brinza actiune.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Sânge de sclav. Despre Moldova - Franța 1-4

Scandal la Națională! Liderii nu-l mai vor pe Spiridon