Divizia Națională pornește discret

foto: fc-sheriff.com
Doar 2 meciuri din 4 contând pentru 1 etapă a Diviziei Naționale s-au dat în direct pe saiturile de sport din Moldova. Într-o acerbă concurență pentru o piață minusculă, pentru mine este cel puțin straniu că doar moldfootball.com a transmis un singur meci, celălalt fiind postat pe saitul clubului Sheriff. Mă miră, dar în același timp mă îngrijorează tăcerea de pe celelalte ”portaluri”. Pentru că ne-au obișnuit, probabil, cu transmisiuni în lanț în condițiile unei sărăcii totale a mass-media, dar și a fotbalului nostru, cum am mai spus, orice abatere de la regulă într-o societate flămândă devine imediat suspectă. 

Din cele 2 meciuri pe care le-am urmărit pe net am văzut cât de greu este să joci pe o asemenea căldură, dar mai mult am revăzut lipsa de talent cu care joacă unii. M-am bucurat că s-a realuat Divizia Națională, dar m-am întristat că plictiseala din teren din sezonul trecut continuă. Și cât de frumos joacă Dinamo cu CFR...

Sper ca meciurile de mâine să aducă un pic de prospețime, mai ales că duelul dintre Zimbru și Speranța se anunță a fi unul de foc, atât pe teren, cât și în afara lui.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune