Fotbal mare, astăzi, în Moldova. Dacia și Milsami joacă în Europa League

Zi mare pentru microbiștii moldoveni. Astăzi e momentul adevărului pentru 3 dintre echipele noastre aflate în concurs pentru grupele Europa League.

De la ora 18.00, la Orhei, Milsami joacă în compania formației Aktobe din Kazahstan. Meciul merită a fi urmărit măcar din simplu fapt că pentru cazahi evoluiază internaționalul moldovean, Serghei Covalciuc.

Dacia joacă pe stadionul Zimbru din capitală, de la ora 20.15 contra suedezilor de la Elfsborg. Vicecampioana Moldovei se află în formă bună și putem vedea astăzi încă un rezultat mare obținut de un club moldovenesc în Europa. 

În fine, de la ora 20.30, Zimbru joacă la Berna, Elveția, contra grupării Young Boys. Partida va fi în direct pe saitul fotbal.md. Să vedem dacă cei de la Zimbru au cerut un minut de reculegere în memoria fostei sale vedete, Boris Cebotari, decedat în circumstanțe necunoscute săptămâna aceasta. Potrivit protv.md niciun oficial de-al Zimbrului nu a fost prezent la înmormântarea fostului fotbalist. Probabil și din cauză că aceștia erau deja în Elveția. 

Așadar, așteptăm meciurile de diseară. Voi reveni cu comentarii asupra jocului prestat de Milsami și Dacia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune