Radu Rebeja și Vitalie Hadei vin azi la Arena

foto: presasportiva.com
Vicepreședintele Federației de fotbal, Radu Rebeja și jurnalistul Vitalie Hadei sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.05, la Publika TV.

Subiecte:
- Cupele Europene. Rezumate și comentarii. 
- Divizia Națională. Etapa a 3-a.
- Jocurile Olimpice de la Londra. Primele rezultate ale sportivilor moldoveni.

Pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”.

Comentarii

  1. Radu nu-ti pare rau si straniu tot ce se petrece la clubul tau,la clubul natiunii noastre...sintem in 2012,si cred ca nimeni nu are dreptul sa nu plateasca salarii timp de 4-5luni..rusine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu intreabal pe Rebeja dinsul poarta vreo raspundere pentru rezultatele dezastruase a nationalelor Moldovei.Eu asa inteleg ca el o fost numit in functia respectiva ca sasi aduca un aport si ajutor jucatorilor din loturi dar cu parere de rau cu venirea lui Rebeja la noi lucrurile merg tot mai rau si mai rau daca nu este competent sa se dee la o parte si sa vina cineva cu experenta sa incerce sa schimbe ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt total deacord cu ultimul mesaj intradevar cu ce se ocupa Rebeja la FMF isi instaleaza toti prietenii antrenori la selectionate jen Clesenco Fistican rezultate zero e timpul ca Rebeja sasi dee darea de sama ce o obtinut cu nationalele de cind le coordoneaza

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Hadei, cum comentati noutatea ca CNO a cheltuit 2 milioane de lei pentru echipamentul sportiv de la Londra? Nu vi se pare exagerata suma?

    Si inca o intrebare. De materialele promotionale s-a ocupat sotia lui Juravschi si cu sora ei, care sint ambele angajate la CNO. La Londra ca voluntar activeaza fiica lui Juravschi. Comentati va rog afacerea de familie a deputatului Juravschi la Comitetul Olimpic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu salutare!!!
    Intrebal terog pe Radu Rebeja cum va fi pedepsit arbitru principal a meciului Sherif-Milsami, care a anulat un gol absolut curat in poarta Sherifului. Parerea mea acest mUNTENU trebuie descalificat pentru citiva ani, el suta la suta a fost corupt de catre Sherif. Cit se poate de furat in tara asta?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune