Salut calificarea Daciei și a Zimbrului

foto: fotbal.md
Dacia și Zimbru au spălat rușinea de anul trecut, când toate cele 4 echipe moldovenești au fost eliminate deja după primul duel din cupele europene. În special Dacia a impresionat, după ce a învins de 2 ori cu același scor, 1-0, puternica echipă Celje din Slovenia. Spun purenică pentru nivelul nostru, pentru că trebuie să recunoaștem că suntem departe în spatele Sloveniei la toate capitolele, mai ales la cel fotbalistic. Dar și Zimbru, chiar dacă mai cu scârț, dar s-a calificat în dauna unei alte echipe, Bangor City, semi-profesionistă, însă dintr-o țară unde și cel mai amator dintre amatori cred că știe să joace fotbal la nivelul Diviziei noastre Naționale. Pentru unii poate pare exagerat ceea ce spun. Să nu uităm însă că Țara Galilor face parte din Marea Britanie, patria oficială a fotbalului, acolo, de unde regele sporturilor își trage rădăcinile și unde marile trofee se acordau când pe meleaguri moldovenești lumea juca țurca, iar mingea încă era un lucru extraterestru. Spun asta pentru ca să realizăm că nu suntem cu nimic superiori celor de la Bangor, echipă cu câțiva profesioniști, la fel ca și Zimbru dacă ținem cont de câte salarii și-au ridicat galben-verzii în ultimul an.

Tocmai de asta trebuie să apreciem calificările la braț ale celor două echipe, Dacia și Zimbru, care s-au descurcat de minune, aducând și puncte importante fotbalului nostru.

Comentarii

  1. salut Sandule
    am o rugaminte ;a tine...ca jurnalist sportiv fa te rog o ancheta privind meciul milsami-academia...sunt covins 99.9% ca meciul este aranjat....urmarind ieri cotele de pariuri pe aceste 2 echipe am ramas uimit:
    unibet: 1-6.25, x-4, 2-1.45
    bwin: 1-1.4, x-4.5, 2-8.5, dupa o perioada de timp, pe la 7. 30 dimineata cotele de la unibet au devenit aceleasi ca la bwin
    nustiu cit de bine te pricepi la pariuri, dar e evident ca sau pariat bine pe victoria celor de la milsami...apropo cum sar putea de sesizat si fmf-ul nostru?
    merci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am fost nici eu la meci, nu sint in tara, dar urmaresc ce se intimpla la noi...am lucrat citiva in urma la o casa de pariuri (stiu cum se fac pariurile nu din auzite,+ singu mai pariez din cind in cind si urmaresc mai multe surse legate cu pariurile, am fost uimit cind am vazut ce se intimpla dimineata, pariul pu meciul dat era valabil doar la bwin si unibet, nu am cont la unibet (deja mi-am deschis), dar pina m-am inregistrat au scos pariul din linia asa ca nu am mai apucat sa pariez, dar cert este faptul ca cel putin 15-20 min cit eu mai uitat pe site pariul a vost valabil. Daca faci un calcul simplu vezi ca cum nu ai paria iesi in cistig, shi nu cu banuti da cu bani buni, asa numita "furculita" printe pariori.

      Ștergere
  2. N-am fost la meci si nici nu detin informatia pe care a ai tu. Daca stii ceva poti sa prezinti informatia la FMF. Iar daca stii si mai multe poti sa-mi dai mie informatia pentru publicare.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune