Fler de fotbalist

Jucătorul echipei Dinamo Kiev, Cătălin Carp a fost cel mai bun fotbalist moldovean de la Cupa CSI. Cu 3 goluri marcate în 5 meciuri (pentru un mijlocaș este un rezultat excepțional), Cătălin a devenit și golgheterul tinerilor tricolori la Cupa CSI. 

Îmi pare rău că n-am avut timp să prezentăm la Arena Publika materialul pe care l-am pregătit despre participarea Moldovei la turneul din Sankt-Petersburg. Un loc 5 printre fostele republici sovietice este mai mult decât onorabil, ținând cont și de faptul că avem o echipă nouă, care abia se formează. Sigur, mai sunt multe lacune, inclusiv la capitolul selecție, dar rezultatul e bun.

Nu atât faptul că tânărul Cătălin Carp a fost desemnat de 2 ori jucătorul meciului m-a impresionat, cât maturitatea din jocul acestuia. Se vede că s-a școlit la Șahtar Donețk și Dinamo Kiev, două dintre cluburile cu tradiții în Europa. Și mă bucur că juniorul din familia lui Ilie Carp a ales să reprezinte Moldova și nu altă țară. Sper doar să nu se oprească din creștere, ca fotbalist, pentru că dacă va progresa în acest tempo, va ajunge cel mai mare fotbalist moldovean din toate timpurile. 

P.S. O adresare pentru Cătălin: nu citi comentariile de pe saituri și nu asculta bârfele oamenilor răutăcioși. La noi invidia este sportul numărul 1. Dedică-te în totalitate fotbalului și acesta te va răsplăti pe deplin.

Comentarii

  1. Catalin Carp nu a marcat 3 goluri, dar 2, ambele in meciul cu Tadjikistan

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu e prematur sa zici de cel mai mare fotbalist moldovean a timpurilor, deoarece are 19 ani dar joaca inca intre juniori si nu e la Dinamo Kiev-2, dar la juniorii lui Dinamo, cum ar fi Dinamo Kiev-3: http://www.fcdynamo.kiev.ua/team/junior/players/ la 19 ani deja e timpul demult sa joci printre seniori.Daca nu acum cand. Eu nu critic sau barfesc doar zic ca la anii astia am avut multi fotbalisti mai talentati, sa vedem cine va deveni Carp, depinde de el, ar putea sa-i depaseasca, dar ar putea si peste 3-4 ani sa auzim de el doar prin ligile inferioare..

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu, spune-mi te rog, poate cunoşti, ce s-a întîmplat cu siteul fotbal.md?

    RăspundețiȘtergere
  4. Citeste de pe blogul lui Ivan Goncearuc:
    Fotbal.md a semnat un parteneriat mediatic cu Dacia
    Cîrcotaşii s-au grăbit să arunce cu noroi în site-ul fotbal.md învinuindu-ne de subiectivitate în tratarea informaţiei, trasînd ca exemplu transmiterea meciurilor live a clubului Dacia Chişinău. O aberaţie totală care nu face decît să ne convingă că avem parte de un grup concret de persoane care comentează stabil cu tentă negativă. De ceva timp s-au adăugat şi o parte din suporterii clubului Zimbru, care nu sunt mulţumiţi că parteneriatul nostru a luat sfîrşit

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune