Marin Livădaru și Alexandru Cojuhari vin azi la Arena

Patronul echipei Iskra Rîbnița, Marin Livădaru și patronul formației Academia Chișinău, Alexandru Cojuhari sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.10, la Publika TV.

Tema emisiunii: Alegerile de la Federația de fotbal. Realegerea lui Pavel Ciobanu în funcția de președinte FMF. Culisele Congresului al XI-lea al FMF.

Pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”.

Comentarii

  1. intrebati l va rog pe domnul marin, care i viitorul sau care i situtia la iskra,,,situatia financiara e dificila ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu nu te supara .Daca Cojocaru este patron la Academie atunci Livadaru este un nimeni la Ribnita lEl sarmanu vrea si el sa se lipeasca de fotbal si vine cu niste demagojii sezofrenice ca nimeni nul ia in serios vai de capul lui Livadaru

    RăspundețiȘtergere
  3. hai sa fim seriosi ce-s cu acuzatiile astea de 2 bani a lui renita si ce cauta in genere el acolo, parca a fost exlcus din orice activitate fotbalistica.. de ce nu da in judecata federatia pe renita .. prea mult el isi permite deja a intrecut toate barierele . cum sa zici mita cadouri de la sponsorii federatiei.. Sandu intreabai pe invitati ce cred ca ar trebui sa faca cu renita? ca sa sa nu aiba nicio legatura cu fotbalul ca doar murdareste fotbalul moldovenesc si duce in eroare opinia publica.

    RăspundețiȘtergere
  4. poate era mai bine de facut o emisiune despre tenis ?ca dictatorul a fost ales e o tema plictisitioare

    RăspundețiȘtergere
  5. hai sa fim seriosi ce-s cu acuzatiile astea de 2 bani a lui renita si ce cauta in genere el acolo, parca a fost exlcus din orice activitate fotbalistica.. de ce nu da in judecata federatia pe renita .. prea mult el isi permite deja a intrecut toate barierele . cum sa zici mita cadouri de la sponsorii federatiei.. Sandu intreabai pe invitati ce cred ca ar trebui sa faca cu renita.,? ca sa sa nu aiba nicio legatura cu fotbalul ca doar murdareste fotbalul moldovenesc.. si duce in eroare opinia publica..

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru Livadaru> Cum comentati declaratiile si acuzatiilei lui Renita,
    N.B. Hotul striga hotul

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune