Octavian Țîcu și Vitalie Hadei vin azi la Arena

foto: Europa Liberă
Ministrul tineretului și sportului, Octavian Țîcu și jurnalistul Vitalie Hadei sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.10, la Publika TV.

Subiecte:
- Proiectele noului ministru: stadion național, sală polivalentă, fotbalul ca obiect de studii în școli. Șansele de realizare.
- Relația dintre MTS și CNO. 
- Problemele de finanțare a sportului. Buget mizer de la Stat. 
- Divizia Națională de fotbal. Prima etapă din acest an. 

Pune-i întrebări ministrului în ”comentarii”.

Comentarii

 1. Sandu, întreabă-l te rog pe Octavian Ţîcu, din partea mea concret - daca stie de problema Feminei si ce are de gind sa interprinda in acest sens. Multumesc frumos

  RăspundețiȘtergere
 2. Ivan, eu inteleg ca esti prieten cu Burciu. Hai sa fim seriosi. Ce treaba are ministru cu un club privat? De ce statul ar trebui sa salveze un club privat, care, era clar din start ca este un proiect cu putine sanse de realizare. Nu spun asta cu rautate. Dar pentru a intretine un club sportiv trebuiesc bani, ceea ce un jurnalist nu are, firesc.

  Intrebarea nu o voi pune pentru ca nu este de competenta ministrului. Alte intrebari, serioase te rog, pe care sa le pot pune si sa putem discuta

  RăspundețiȘtergere
 3. Octavian, avem nevoie de un om cu cap pe umeri ca tine si la federatia de fotbal, poate intr-o buna zi candidezi la FMF?Ar fi cel mai mare succes al fotbalului nostru in ultimii 20 de ani.

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru dl. ministru.
  Care sunt proiectele sau obiectivele pentru dezvoltarea sportului in regiuni?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Sunt mândru de ECHIPA MEA!!!

Istoria echipei Speranța Nisporeni. Anii 90

Scandal imens la Națională. 2 jucători refuză să mai joace pentru Echipa Țării