Ultima oră. Mai în glumă, mai în serios...

Sergiu Cleșcenco este noul antrenor de la Zimbru. Nu ascultați ce spune micul director general. E Cleșcenco 100%. De altfel, acest lucru a fost clar încă de la angajarea fostului tehnician de la Milsami în calitate de director sportiv. 

Ultima fișcă: cică degrabă vor fi deschise cursuri pentru antrenori-translatori, o meserie care a devenit căutată la moldoveni. Deja 3 antrenori din Moldova activează în calitate de antrenor-translator la cluburi din Est: Sandu Spiridon la Șahtar Donețk, Emil Caras la Dinamo Moscova și Andrei Martin la Mordovia Saransk. Presa română scrie că antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf este curtat intens de câteva cluburi din Rusia. Așa că, aproape sigur, încă un tehnician moldovean va pleca în scurt timp după rublă lungă. Învățați limba română, stimați antrenori moldoveni. Și rugațivă pentru antrenorii români :).

Moda cu banii în vestiar nu e numai la Ilan Șor. Și Olimpia Bălți și-a premiat juniorii direct după victoria cu Milsami 1-0, la vestiare. Potrivit unor tineri de la Olimpia, echipa ar fi încasat 10 mii de lei de la patron. Cu 5 mii mai mult au luat cei de la Dacia-2, după victoria din meciul cu Veris. Și să mai zică cineva că în fotbalul nostru nu-s bani...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune