Unul născut noaptea ar fi spus: Petrolul n-a jucat nimic! Felicitări, Ploiești!

O minte de bulgar second hand ar fi spus că Petrolul nu a jucat nimic în această seară în finala Cupei României. Am ținut pumnii pentru ploieșteni în meciul cu Clujul. Pentru amicul meu Adi Dobre, pentru Cosmin Contra și pentru Bokila, un atacant care-mi place la nebunie și care sper să ajungă la Steaua. 1-0 pentru Petrolul, care a apărat acest rezultat cu dinții. Pentru că așa e în fotbal. De regulă, se apără cel ce câștigă.

În Austria, Cupa a fost câștigată de o echipă din Liga a 3-a, care a stat tot meciul în propriul careu. Numai că bulgarii care vin să joace în Moldova cunosc fotbal. Mai ales portarii de mâna a doua. Cine a văzut aseară meciul Zimbru - FC Tiraspol știu că vor fi de acord. Și nu numai meciul de aseară. În general, consider că în Moldova sunt cel puțin 6-7 portari peste valoarea lui Gheorghiev de la Tiraspol. Cu regret, în fotbalul nostru de club sunt mai multe interese decât să faci performanță.


Comentarii

  1. Sandu deja devii penibil, inteleg ca esti manager la veris si ai un gust amar dupa finala, dar totusi, poate tiraspol au echipa buna, dar portar slab ce conteaza asta acum. zici de campionat presupunem ca sheriff i-a dat meciul lui tiraspol, pai cu altii cu cine a mai facut blaturi.. si totusi diferenta e de 6 puncte de locul 4, si daca de uitat au practicat pe parcursul campionatului un joc eficient. cel mai interesant ca in tur singur ziceai la emisiunele tale dupa primele 4 etape ca tiraspol e o surpriza placuta si iti place ce face goian la echipa, acum vorbesti cu prea mult subiectivism.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune