Costuleni relansează campionatul

foto: sports.md
Am fost aseară la meciul Costuleni - FC Tiraspol 3-1. N-am crezut că la final voi fi atât de încântat de această partidă, dar anume așa a fost.

Costuleni m-a impresionat. Echipa arată la fel ca în luna mai a sezonului trecut. Total diferit de felul cum începuse acest campionat. Marele merit este al antrenorului Lilian Popescu (foto), revenit pe banca celor de la Costuleni, după plecarea acelui impostor italian. 

Echipa lui Popescu a câștigat pe merit. După o primă repriză în care tiraspolenii și-au făcut jocul la mijlocul terenului, iar gazdele au mizat mai mult pe contraatac, în partea a doua Costuleni și-a surclasat adversarul și doar neșansa a făcut ca scorul să nu ia proporții. 

M-a amuzat portarul tiraspolenilor, bulgarul Gheorghiev, pe care Sheriff l-a returnat surorii mai mici după nici 2 luni. Un portar de cascadorii râsului. Păcat că pe bancă stă un moldovean, Livșiț, care e printre cei mai buni din campionatul intern. 

Mulțumim FC Costuleni și mulțumim celor de la Rapid, care, deși fără antrenor pe bancă, și-au apărat șansa corect în meciul cu Milsami, 1-1.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune