Capitanul Naționalei de tineret a Moldovei: ”Veris se bate la titlu”

Fotbalistul echipei FC Veris Eugen Zasaviţchi, un veritabil talent al fotbalului autohton, integralist şi căpitan la echipa naţională de tineret a Moldovei, este convins că Veris poate continua drumul către titlul naţional.
Astfel, Zasaviţchi crede în valoare FC Veris şi nici nu se gândeşte ca să nu câştige meciul de sâmbătă, ora 15:00, de la Ghidighici, când Veris va întâlni Olimpia Bălţi:

"Noi ne gândim doar la victorie, altă variantă nu avem. Pregătirile merg cu o maximă seriozitate, defapt ca şi pentru fiecare meci, nu putem pierde puncte în acest duel.
Ne dorim să rămânem acolo sus în clasament, ba chiar să urcăm şi mai sus. Vom merge la Ghidighici doar cu gândul la victorie."

Selecționata de fotbal tineret Under 21 a Moldovei a reușit o frumoasă victorie, la Tiraspol, în cadrul Grupei 1 a Preliminariilor Campionatului Mondial 2015, învingând liderul grupei, reprezentativa similară a Finlandei cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 68 de Constantin Bogdan.

Trebuie să precizăm încă odată, că banderola de căpitan a tinerilor tricolori, a fost purtată deZasavițchi. Fotbalistul nostru a jucat toate cele 90 de minute. FC Veris a mai avut alți trei reprezentanți la partida cu Finlanda. Atacantul Nicolae Milinceanu, care a jucat un sfert de oră, fiind schimbat după o accidentare, atacantul Ion Ursu, intrat pe teren în minutul 15 și Valeriu Tiron, care a fost rezervă.

După acest rezultat, Moldova acumulează un total de 7 puncte, fiind pe locul al patrulea, la doar trei puncte în spatele ocupantei primului loc Anglia.

Zasavicţchi este optimist în şansele de viitor ale echipei de tineret:
"A fost un meci foarte greu cu Finlanda. Am avut un cantonament foarte bun, am îndeplinit toate sarcinile antrenorului şi astfel am scos un rezultat pozitiv.
Este o atmosferă bună, am luat trei puncte şi mergem înainte. Şansele de calificare sunt încă în viaţă. Avem în noiembrie partidele cu San Marino şi Lituania, ne gândim deja şi la aceste jocuri.
Vom face tot posibilul să învingem, vom fi motivaţi să o facem."

Sursa: fcveris.md

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune