Peste 100 de milioane de euro! Meciul mileniului

Lennox Lewis, fostul supercampion al categoriei grea, e gata de un comeback spectaculos la 48 de ani, urmand sa se lupte cu unul dintre fratii Klitshcko intr-o batalie de 100 de milioane de lire - este anuntul facut de englezi astazi, anunt care a dinamitat lumea boxului, scrie sport.ro.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, boxeorului englezi, in varsta de 48 de ani, i-au fost oferite 50 de milioane de lire pentru o revenire impotriva unuia dintre fratii Klitschko, insa acesta a anuntat ca vrea dublu.

Fost campion al categoriei grea in versiunile WBA, WBC, IBO si IBF, Lennox Lewis este curtat de mai multa vreme pentru o revenire in box, un promoter rus anuntand ca e gata sa organizeze meciul cu cea mai mare bursa din istorie, in acelasi loc in care Wladimir Klitschko l-a batut pe Alexander Povetkin, weekendul trecut.

Mai mult, acestia au purtat deja o discutie cu fostul boxeor, acesta anuntandu-i ca, in cazul in care se hotarasc sa-i indeplineasca cererile, in 6 luni poate fi gata de lupta si poate deveni cel mai batran campion al lumii, dupa George Foreman, care a castigat un titlu la varsta de 48 de ani.

"Asta este pretul meu si deocamdata discutam. Le-am transmis ca pot fi gata de meci in 6 luni", a dezvaluit Lennox Lewis.

Pana in acest moment, meciul cu cea mai mare bursa din istorie s-a disputat intre Floyd Mayweather si mexicanul "Canello" Alvarez, americanul incasand peste 41 de milioane de dolari doar din partea promoterului.

"Am spus ca as ar trebui 50 de milioane de dolari doar pentru a ma face sa ma schimb de pijamale, sa-mi pun sortul de antrenament, dar acum consider ca pretul unui fost campion 'undisputed' este mult mai mare", mai adauga boxeorul britanic.

Lewis ar vrea sa se bata cu Wladimir, 37 de ani, acesta spunand ca pe Vitali a reusit deja sa-l bata in 2003, chiar in ultimul sau meci.

"L-am batut pe Vitali si acum as vrea sa boxez cu celalalt frate, dar vom vedea cum vor decurge negocierile. Voi aduce inapoi boxul adevarat", a concis pugilistul.

Lennox Lewis a strans 44 de meciuri in cariera la profesionisti, castigand 41 dintre acestia.

Britanicul a castigat de 32 de ori prin KO si a pierdut doar 2 meciuri.

De asemenea, Lewis a fost cel care l-a batut pe Mike Tyson in 2002, in ceea ce americanii au numit, "Meciul Mileniului". (sport.ro)

Vezi mai jos un fragment video din CONTROVERSATUL meci dintre Vitalii Kliciko și Lenox Lewis, ultimul fiind declarat învingător de arbitri după runda a 6-a, deși Kliciko îl domina copios.


Comentarii

  1. "Il domina copios". Mai bine spus, atarna copios de Lenox. Indiscutabil, fratii Kliciko au scris istorie in box. Au meritat pe deplin titlurile de campion si acele centuri. M-au incantat cu acele knockout-uri si meciuri memorabile. Acele timpuri, insa, au trecut. Nu-mi mai aduc aminte ultimul meci de-al lor care sa-mi fi placut. Dueluri mai urite si mai plictisitoare nu mi-a fost dat sa vad. Sa urmaresti un meci la supergrea si sa vezi cum toate cele 12 runde adversarii atirna unul de altul... sau mai bine spus cum klicico se arunca la gitul adversarului... daca asta e box, atunci si eu pot sa boxez, la profesionisti chiar.///In ceea ce priveste stirea de mai sus, nu crezi ca te-ai cam grabit?Suta la suta e bluff./Imi permiti sa-ti dau un sfat? Nu mai prelua stiri de pe sport.ro. Chiar daca si ei preiau stirea de undeva.Ala nu e site de sport, ci de pornosport. Daca nu am dreptate sau daca iti par prea tupeist, nu ma voi supara daca ma vei "apostrofa" putin.-)///Aaaaa, eu stiu de ce ai dat stirea!!! Si eu nutresc speranta ca intr-o zi se va gasi cineva care sa le reaminteasca fratilor din tara vecina cum sta treaba cu boxul. Adevaratul box. Dar tare mi-e teama ca se vor lasa amandoi pana atunci./ Apropo Vitalii a fost mult mai bun decit Vladimir. Poate de aia mi-au placut la inceput.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune