Sidenco agresat în stradă

Faptul că arbitrul Ghenadie Sidenco a fost AGRESAT trebuie să fie o alarmă roșie pentru tot fotbalul moldovenesc. Noi mergem spre Europa, dar importăm criminali din Est și metode din perioada anilor 90, una de incertitudine și haos.

Deși își ispășește suspendarea pe 2 ani după finala Cupei Moldovei din 2012 și n-a mai arbitrat de un an și jumătate, Sidenco a fost bătut cu bestialitate de niște infractori, care au reușit să-i spună că astfel a fost pedepsit din cauza activității lui fotbalistice. 

Pentru acest caz ar trebui să ne unim cu toții forțele, oameni de fotbal și de drept, ca să aflăm cine stă în spatele acestei comenzi criminale. Iar cel care a inițiat comiterea infracțiunii, în primul rând el alături de infractori, să fie băgați ani buni în pușcărie. 

Vă reamintesc că în urmă cu 2 ani Sidenco a fost amenințat de cineva din fotbal, însă atunci arbitrul a refuzat să spună de la cine vin amenințările. Vezi AICI detalii.

Mai jos aveți câteva link-uri cu știri despre incidentele în care a fost implicat unul dintre cei mai buni arbitri moldoveni, Ghenadie Sidenco.

Blogul lui Miroslav Primovici
Jurnal TV
Publika TV
Sports MD
 

Comentarii

  1. ”Dumnezeu nu bate cu bățul !” (c)

    ”Fiecare raspunde pentru pacatele lui, mai devreme sau mai târziu.” (c)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai noroc ca nu chiar asa cum spui tu. Ai avea de suferit daca ar fi adevarat.

      Ștergere
  2. Sidenco cel mai bun, mda Sandu ne pare rau pentru tine. Cel mai corupt 100%, Inainte era Sorochin indeplinea ordinile Sherifului shi FMF, apoi el.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune