Fratria, prima campioană Football Quiz

Text de Ivan Goncearuc

Astăzi s-a jucat finala Football Quiz, Sezonul I - iar echipa Fratria a devenit prima campioană FQ!!! 

 În primul rînd vreau să-i felicit pe băieţii care astăzi au devenit campioni şi să le urez multe realizări şi în Sezonul II. În al doilea rînd, vreau să mulţumesc din suflet tuturor echipelor care au fost alături de idee noastră de a construi şi consolida o adevărată comunitate fotbalistică de tip nou. 

În ordine cronologică, vreau să-i pomenesc pe toţi cei care au fost pionierii acestei idei - 6 Kadrov, Code Hunters, Fratria, Torpedo, Veris, InStat, dar şi celorlalţi prieteni ai proiectului, care au fost alături de noi. 

În altă ordine de idei, vreau să le mulţumesc partenerilor noştri - FMF şi Pavel Cebanu, FC Zimbru şi Igor Oprea şi Nelu Chetrari, Gerovital şi Mihai Matei, Albion Teritory şi Lidia Atamaniuc, Cricova şi Victor Brăduţanu, ISIC şi Lia Ciutac, Diez şi Alex Lebedev - oameni care s-au arătat entuziasmaţi să ne fie alături, în acest proiect. Nu în ultimul rînd, vreau să mulţumesc Alinei, pentru poze, muzică şi voie bună, lui Mihai Burciu, pentru că nu a spus nu, în vremuri grele, lui Ionuţ Buga, pentru că mereu a pus umărul la dezvoltarea informaţională a jucătorilor, lui Vitalie Maistru pentru promovare, lui Radu Galbur, pentru profesionalism, lui Igor Dmitriuc pentru munca comună de la turneul FQ şi nu în ultimul rînd lui Efim Ignat, pentru promovarea la canalul naţional. 

P.S. Sper că nu am uitat pe nimeni, oricum toţi ştiu cît le sunt de recunoscător pentru că sunt alături de NOI (pentru că suntem deja un NOI, bine definit - pot să afirm asta cu certitudine).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune