Pentru cine face Leancă partid?



foto: jurnal.md
Domnului Vlad Filat îi transmit că mergem pe drumuri opuse: el cu partidul lui, iar eu cu al meu, dar ambii sub aripa domnului Vlad Plahotniuc...

Circul a plecat, clounii au rămas. Grivna ucraineană e mai importantă decât încă o clonă a partidului lui Plaha. Televiziunile latifundiarului dau noutatea scurt: Filat i-a mulțumit lui Leancă.

I-a mulțumit pentru că Leancă s-a lăsat frecat. Amăgit. Păcălit. Sau kidănit, cum se utilizează tot mai des în politica moldovenească. Filat nu mai este non-grata la canalele celui care crește sărăcia în Moldova. Are și el contribuția lui. Una importantă.

Dar Leancă. Ce e cu Leancă. A participat la cedarea aeroportului? A participat la jaful de la BEM? Ce a căutat împreună cu Plahotniuc la Ghimpu, dacă el era omul lui Filat?

Face un nou partid. Tineri și nu mai știu cine. Ai cui tineri? Doritori de a linge fundul lui Plaha sunt mulți. O jumătate de Moldovă. Încă un partid ar face loc tuturor amatorilor de lins.

La puțin timp după ce fusese instalat în tronul de prim-ministru, Leancă ar fi devenit deja omul lui Plaha, chiar dacă oficial se considera mâna dreaptă a lui Filat. Așa vorbea lumea. Iar drept exemplu se dădea un caz care ar fi avut loc la hotelul Codru.

Plahotniuc, ca să-i demonstreze lui Filat că Leancă este omul său, i-ar fi propus un experiment. I-ar fi zis lui Filat să-l sune pe Leancă și să-l cheme de urgență la birou. Filat l-ar fi sunat, iar Leancă i-ar fi spus că este ocupat. Peste câteva minute același lucru l-ar fi făcut și Plahotniuc, iar Leancă ar fi ajuns în câteva minute la Codru, la chemarea stăpânului...

L-ați auzit vreodată pe Leancă să adie măcar ceva de rău despre Plahotniuc? Eu nu...

Comentarii

  1. Mafia moldoveneasca asteapta cu sufletul la gura Sacii cu bani veniti din UE!!
    Statul Republica Moldova, capturat de trei grupari mafiote.
    Acest lucru nu mai este niciun secret pentru nimeni din reprezentantii Societatii civile, ai biznesului mijlociu si mare, comentatori si analisti politici, jurnalisti, oameni de arta si de stiinta, in general intelectuali,profesori,medici si oameni simpli.
    Si toata lume arata cu degetul spre Vladimir Plahatniuc, Vladimir Filat si Vladimir Voronin, ca lideri duri ai acestor grupari mafiote !!
    Totul, sau aproape totul, e furat, impartit intre aceste trei grupari. Populatia isi duce viata in frica si neliniste pentru ziua de mine.Toate afacerile mijlocii si mari sunt sub controlul acestori grupari mafiote. Sistemul bancar hartuit si furat ca in jungle de liderii acestor grupari mafiote. Aceasta Troica mafiota fura ca-n codru din Fondurile banesti,parvenite din Romania,UE si SUA. Justitia,procuratura,SIS si politia subordonata liderilor acestor grupari mafiote. Massmedia, in afara de posturilre TV romanesti, totalmente subordonate liderilor mafioti. Mai mult, ca atit, massmedia Rusa sustine ba una, ba alta grupare mafiota. Moldovenii, populatie majoritara, subjugati informativ, dezinformati si manipulati in interesul acestor trei grupari mafiote. Liderii gruparilor mafiote detin sume fabuloase de bani, care sunt folositi in coruperea si ,,cumpararea sustinerii,, in folosul acestor grupari mafiote, fie in interiorul Republicii Moldova,fie in institutiile Uniunii Europene.
    Cum se obisnueste in Lumea mafiota, periodic au lupte intestinale intre liderii acestor grupari pentru reimpartirea sferelor de influenta. Astazi,se pare ca Vlad Plahatniuc face Legea in lumea mafiota din Republica Moldova.Voronin e un ,,expert.Iar Filat,spre nemultumirea acestuia,o simpla sluga a lui Plahatniuc.
    Numai doua cai exista de salvat statul Republica Moldova din prizonieratul acestor grupari mafiote. O ancheta internationala privitor la distribuirea Fondurilor parvenite din Romania,UE si SUA. Insa cu sutele de milioane din Fondul de corupere, detinut de liderii acestor grupari mafiote,se poate obtine o ,,imagina buna,, in rindul liderilor poltici,mai ales,Socilaisti,din UE. Deci,ramine numai o Revolta in masa.Dar, si aici exista mari riscuri.Revolta in masa poate fi usor deturnata de catre Serviciile secrete rusesti(FSB),partidele proruse,cum ar fi socilaistii si ,,patriotii,, lui Usati.Mai exista si sunt active diferite grupari paramilitare neofasciste ruse si gagauze.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune