Cum batem Irlanda

Toți am fost supărați după meciul cu Serbia. Mai ales că echipa, ca joc, a arătat foarte simpatic. Ma refer la prima repriză. Cum a spus și antrenorul sârbilor: Serbia a câștigat meciul datorită clasei jucătorilor și a faptului că aceștia joacă în campionate mari, în cele mai mari campionate din Europa. Dar ca echipă Serbia n-a impresionat deloc. 

Urmează Irlanda, un nou capitol pe care trebuie să-l luăm de la zero. Inclusiv presa, inclusiv suporterii. Mai ales suporterii echipei Naționale. Jucătorii au nevoie de susținerea noastră mai mult decât oricând pentru a depăși oboseala și emoțiile negative acumulate joi.

Ca să batem Irlanda sau cel puțin să scoatem un egal trebuie să ne jucăm rolul de al 12-lea jucător aproape perfect. Mai ales în condițiile în care pe stadion vor fi duminică peste o mie de suporteri irlandezi, pe care va fi extrem de dificil să-i domini din punct de vedere vocal. Să nu se simtă jucătorii noștri la ei acasă ca în deplasare. E foarte important.

Duminică seara eu voi veni la stadion ca să-l susțin pe Epureanu. Voi veni să fiu alături de toată echipa Moldovei. 




Comentarii

  1. Bravo, Sandu esti un comentator de exceptie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adunare fraților. Trebuie susținuți băieții, trebuie susținut antrenorul. Pînă la urmă ei sunt ai noștri și se sacrifică pentru noi și în numele țării. Să fim patrioți și în momentele grele. Hai Moldova.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune