Impresarul Leonid Istrati și câștigătorul primei Cupe a Moldovei, Vlad Copoț la SPORT8

Comentarii

  1. Buna Sandu.
    Felicitari pentru ca ai revenit in domeniul jurnalistic, suporterii moldoveni chiar au avut nevoie de o emisiune de analitica sportiva. Bravo TV8 ca au investit in asemnea proiect.
    Acum daca imi permiti sa exprim si un pic de critica (constructiva sper):
    1. Eu am vazut pina ce doar emisiunea din 21.05.2018, insa mi s-a parut ca formatul emisiunii, calitatea imaginilor si nivelul de spectaculozitate au cam ramas in anii 90' - 2000 (la nivelul emisiunii Fotbal Non-Stop care in anii aia era culmea in materie de emisiune sportiva in R. Moldova). Eu sint sigur ca tu ai idei cum sa dinamizezi si sa faci emisiunea mai interactiva, dar si mai sigur ca bugetul nu-ti permite implimentarea lor. Insa sa initiezi de exemplu o colaborare cu un specialist in arbitraj (un fost arbitru international, de genu lui Craciunescu in Romania) care la fiecare emisiune, sasi dea parerea (profesionista), bazata pe regulamente, nu cred ca ar afecta bugetul esential insa cu siguranta va mari nivelul de profesionalism in emisiune.
    2. D-nul Istrati a mentionat ca: "...ii place ff mult ca Zimbru isi filmeaza meciurile...". Deasemea stim ca si alte echipe isi filmeaza meciurile. Baietii de la moldfootball.com desemnea fac unele transmisiuni live ale meciurilor din Divizia Nationala. Insa toate aceste filmari sint de o calitate ff proasta (filmate cu o camera, filmari din locuri nepotrivite, fundalul sonor uneori neplacut etc.). De ce nu s-ar veni cu o propunere de conlucra toti impreuna (cei mentionati mai sus) + TV8 + FMF pentru a organiza niste filmari cu adevarat profesioniste (care sa-ti permita inclusiv si tie in emisiune de ex. sa poti analiza daca Golovatenco a facut fault la Surdu).

    Inca o data un mare multumesc pentru ceea ce faci si pentru Adi Dobre la finala Cupei :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru mesaj.
      1. Formatul e diferit de ceea ce era in anii 90-2000. Stiu asta pt ca si atunci faceam emisiuni. Au ramas doar unele rubrici, pe care le-am considerat actuale. Cel putin asta prinde la public in alte tari. De acord cu expert in arbitraj. Deja am discutat cu cineva, dar astept un raspuns
      2. Directorul TV8 Veaceslav Pislari este in discutii cu FMF pentru meciurile de campionat. Sper ca in scurt timp sa incepem sa dam live Divizia Nationala. Poate asa fotbalul nostru va incepe sa prinda la public. Eu zic ca avem cu ce

      Mersi

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune