Primul meci live transmis de FMF

UPDATE: Transmisiunile meciurilor sunt produse de compania InStat, iar costurile sunt suportate de FMF. 

Astăzi este o zi istorică pentru Federația de fotbal. În premieră, FMF a transmis în direct un meci de fotbal la nivel profesionist. Pe pagina de facebook a Federației am urmărit live meciul Zimbru - Petrocub 0-1. 

FMF a mai transmis meciuri live, prin intermediul diferitor posturi tv, dar acesta de azi este un produs 100% al Federației de fotbal, care astfel a făcut un nou pas important spre Liga Profesionistă. Dar cel mai important este că astfel de transmisiuni vor crește semnificativ interesul oamenilor pentru competiția internă. Vor atrage oamenii către fotbalul moldovenesc.

Astăzi, am avut parte de un comentariu foarte bun prestat de Ionuț Jalbă. Am avut reluări din diferite unghiuri, atât la gol, cât și la alte faze fierbinți ale meciului. Da, mai este mult de lucru, însă, per total, a fost o transmisiune bună, mult peste ceea cu ce ne-au obișnuit în ultimii ani saiturile de specialitate. 

Sper ca Federația să nu se oprească aici cu transmisiunile proprii ale meciurilor din competițiile interne. Iar pe viitor să vedem live nu doar meciuri din Divizia Națională, dar și cele mai importante partide din Divizia A sau Cupa Moldovei. Măcar acum, cât există saituri universale, cu audiență maximă, care permit transmisiuni gratuite.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune