Scandal la Națională! Liderii nu-l mai vor pe Spiridon

Ioniță s-a apropiat de Spiridon în timpul meciului cu Turcia (0-4) și i-a zis acestuia să nu mai țipe la jucători și să se comporte decent...

În prima repriză, după ce l-a certat în câteva rânduri pe Carp, jucătorul de la Ufa n-a mai răbdat și l-a trimis, cu text direct, pe selecționer. În pauză Cătălin a fost schimbat.

În ziua premergătoare partidei echipa se plimba prin oraș, iar câțiva jucători s-au oprit în dreptul vitrinei unui magazin de lux. Spiridon, văzându-i, le-a strigat: ”Asta e valoarea voastră de fotbalist, că vă puteți uita doar din afară la așa magazine.”

Cam asta e atmosfera la Națională.

Spiridon îi tratează pe jucători ca pe sclavi. Iar pe cei incomozi îi elimină sau îi forțează să renunțe singuri. Gațcan, Dedov, Armaș. Și Epureanu a vrut să renunțe, dar l-a convins cineva să rămână. Pe Carp l-a pus fundaș central cu Franța, care are cel mai bun atac din lume, ca să ce? Ca să-și bată joc de el? Jiguli? Cum să joace acești jucători, dacă antrenorul îi înjosește la orice pas?

”Dacă tu recunoști că doar Copperfield poate salva Națională, de ce mai stai? De ce nu pleci, dacă știi că nu poți face nimic? Du-te, omule și lasă-i pe alții, care vor și care pot”, a declarat un jucător al Naționalei, sub anonimat.

Comentarii

  1. tipete strigate injosiri de jucatori metode veci caracteristice vremurilor Uniunii Sovietice acum avem alti oameni alta educatie si metodele trebue corectate la moda zilei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, cu o ocazie poate-i darui David Copperfield de Charles Dickens. Nu este doar un singur David Copperfield, cum nu este doar un singur anternor pu Nationala.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune