Ultima șansă a lui Spiridon

Moldova - Andorra. 
8 iunie, ora 19.00, stadionul Zimbru

foto: FMF
Să bagi jucătorii Naționalei să se antreneze pe sub balcoane și printre copaci, în condițiile în care ai cel puțin 2 terenuri perfecte pentru antrenament... iar explicația pe care o dai este una halucinantă: ”să nu stricăm iarba de pe teren”... în condițiile în care baza din Vadul lui Vodă a fost concepută tocmai pentru echipele naționale, dar principalul - pentru Naționala Mare...

Și nu mai dați vina pe diferiți directori. Decizia a fost a selecționerului Spiridon și doar a lui.

Spiridon într-un disperat exces de zel, poate-poate se mai agață de câteva meciuri la Națională. Pentru că Spiridon înțelege că dacă nu ia minim 4 puncte în meciurile cu Andorra și Albania are șanse mari să fie demis. 

După o campanie dezastruoasă în Liga Națiunilor, Spiridon a pierdut încrederea suporterilor. Iar după startul rușinos, ca joc în primul rând, dar și ca rezultat, pentru că Turcia ne-ar fi putut da vreo 8 în preliminariile CE, se pare că nici Federația nu mai crede în antrenorul-translator. De aceea aceste 2 meciuri care urmează sunt decisive pentru Spiridon, care a pierdut și încrederea jucătorilor din cauza aroganței cu care i-a tratat. 

Personal insist în continuare să aducem un tehnician străin. Iar când spun străin am în vedere cu totul străin. Nu român, nu rus, nu fost sovietic. Dar străin. Care să ne scoată din cap mentalitatea și stilul socialist de a trata fotbalul și nu doar fotbalul. 

Hai, Moldova!!!

foto: FMF

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune