Schimbarea de la Hîncești


Vuvuzele, abțibilduri, fanioane, mingi decorative, brelocuri, echipament de joc, șepci - toate cu sigla clubul de fotbal Petrocub-Hîncești au fost scoase la vânzare aseară, în timpul meciului Petrocub - SG Suruceni 0-2. 

Este un pas uriaș făcut de clubul familiei Usatîi în procesul de dezvoltare, care a început de câțiva ani, odată cu preluarea conducererii de către Nicolae, fiul lui Mihai Usatâi. Să fim sinceri, până nu demult această echipă era doar o jucărie a patronului, care, dacă se supăra pe arbitri putea s-o scoată din campionat (a făcut-o de 2 ori), apoi revenea când îi trecea supărarea. 

În prezent, însă, Petrocub arată cu totul altfel. Arată a Club de Fotbal profesionist. Cu pași bine gândiți, cu o strategie de dezvoltare, inclusiv prin parteneriatul cu Primăria din Hîncești, care prevede reconstrucția stadionului Municipal și cu noua politică de marketing.

La capitolul marketing. Apariția în vânzare a articolelor pentru suporteri o duce pe Petrocub în rândul cluburilor selecte moldovenești, alături de Șerif și Zimbru. Chiar dacă aceste articole s-au vândut deocamdată la o tarabă improvizată, sunt sigur că cei de la Petrocub vor găsi în scurt timp un loc pentru magazinul specializat al clubului, așa cum se întâmplă în lumea civilizată.   

Și o mică paranteză. Faptul că Petrocub încă mai editează un programul tipărit al meciului spune multe despre seriozitatea cu care se lucrează. Un exemplu pentru multe alte cluburi din Moldova. 

foto: https://www.facebook.com/FCPetrocub/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune