sâmbătă, 21 martie 2009

10 motive de ce Moldova va pierde meciurile cu Elveția


Atenție pariori...

1. Elvețienii vor juca cu cea mai bună echipă, în timp ce Moldova este privată de jucătorii care evoluiază în campionatul Rusiei. Practic, aproape toți cei mai buni fotbaliști moldoveni vor lipsi.
2. Valoarea jucătorilor elvețieni este net superioară. În timp ce fotbaliștii din Elveția joacă în campionate din Anglia, Italia, Germania, Franța sau Olanda, moldovenii noștri vin din Azerbaidjan, Letonia, Ucraina (1), Rusia și ligile inferioare ale României.
3. Elveția se bate pentru un loc la Cupa Mondială, iar Moldova... nici nu știu pentru ce. Participă ca să participe...
4. Elveția are un antrenor de talie mondială, Ottmar Hitzfeld, în timp ce pe banca noastră stă un ”pijon”. Cer scuze. Avem un antrenor fără experiență.
5. Fotbaliștii elvețieni vor juca pentru performanță, iar ai noștri pentru ochii impresarilor din ”Estul-sălbatic”...
6. Elvețienii joacă meciuri tari de două ori pe săptămână. Ai noștri – de două ori în jumătate de an.
7. Din punct de vedere individual, elvețienii sunt net superiori pe toate pozițiile luate în parte.
8. Jucătorii noștri încă nu sunt la capacitate maximă din cauza pauzei de iarnă de circa 3 luni. În timp ce elvețienii sunt în formă deplină, pentru că în campionatele tari pauza de iarnă este minusculă.
9. Elvețienii vor trata meciul foarte serios, având un antrenor german, care știe (mentalitatea), că în astfel de meciuri, cu echipe mici, trebuie de luat toate punctele.
10. Ottmar Hitzfeld are obiective sportive, legate doar de rezultatele naționalei Elveției. Iar Dobrovolski urmărește mai mult interesele proprii decât cele ale naționalei Moldovei.

10 comentarii:

 1. Eu totusi cred ca elvetienii ar putea ramina fara citeva puncte din dubla cu moldova...de ce? casele de pariuri vor ajuta...fotbalul se joaca nu doar pe teren...din pakate...

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa nu uitam ca sunt si surprize, una din ele a avut-o protagonistă chiar pe Elveţia în aceste preliminarii...Deci?

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu e cazul. Desi mi-as dori foarte mult!

  RăspundețiȘtergere
 4. intru totul sunt deacor cu cele scrise, n-avem noi sanse, dar speranta moare ultima

  RăspundețiȘtergere
 5. Kiart nu cred ca avem sanse...Cu toate aceste voi veni la meci si voi sustine din rasputeri Nationala...

  Sandulei cu Ungaria ai crezut ca ii batem cu 3-0????

  RăspundețiȘtergere
 6. Nici acum nu cred acel rezultat cu Ungaria. Am avut noroc cu carul! Namasco a facut meciul vietii, iar portarul lor a jucat pentru noi!

  RăspundețiȘtergere
 7. Moldova scoate 4 puncte din aceste doua jocuri, nustiu poate ma gresesc ... . I. Bugaiov e in forma, Dobrovolskii ii merge bine in campionat, ar sa inventeze el ceva, si supoterii vor fi de partea lor in primul meci, si sunt sigur ca o sa-i sustina frenetic, si daca se intimpla si vin putini la meci, apoi nui problema sa vazut ca si mai putin 100 suporteri advarati pot sa faca legea in tribune(Ma refer la suporterii clubului FC Dacia, cu Sheriff-ul).

  RăspundețiȘtergere
 8. elvetienii sunt prea buni ca sa piarda puncte la noi acasa!

  RăspundețiȘtergere
 9. da, sunt de acord ca avem cu mult mai multe sanse sa pierdem decit sa cistigam, dar oricum acasa nationala noastra joaca bine. Aceleasi 10 puncte erau valabile si pentru meciul cu Turcia, dar meciul s-a incheiat 1:1, pe linga aceasta mai avem si acel 3 la 0 cu Ungaria.

  RăspundețiȘtergere