Care este antrenorul ultimilor 20 de ani?

Vă invit să participați la un nou sondaj. Timp de 2 săptămâni puteți vota cel mai bun antrenor moldovean din ultimii 20 de ani. Sondajul îl găsiți ca de obicei în coloana din dreapta sus a blogului. Sper că nu am omis niciun tehnician cu performanțe notorii.

Comentarii

  1. E foarte greu de ales. Ce performanta au facut? Nimic important! Nimic!
    De perspectiva ii vad pe Spiridon si E. Caras. La moment nu pot vota vreun antrenor moldovean. Desi am bifat pentru Spiridon si I. Caras

    RăspundețiȘtergere
  2. Votul meu e pt Spiridon, macar ceva a facut pt nationala

    RăspundețiȘtergere
  3. ah, da, Sandule l-ai omis pe DObrovolschii D:)))), nu e bine poate cineva pe el il considera ca e cel mai cel, mie nu-mi place cuvintul altul, imi aminteste de un banc cu ИТОГО. voi ziaristii sondaje stiti a face, dar cum am invatat eu sociologia la sondaje se scrie exct numele, c-apoi se primeste ca in anii de facultate un sondaj elaborat de PNUD gen: fem, masc, neutru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aurina, nu cred ca Dobrovolski se considera moldovean. In toate interviurile el spune ca este ucrainean si ca patria lui este Moscova. In plus nu sunt convins ca are macar cetatenie moldoveneasca...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat pribeste DOBROVOLSCHII,DUPA CUM SCRIA IN PRESA ,INTRADEVAR ,SE FEREA DE CUVANTULMOLDOVA.DUPA CE A FOST REFUZAT IN MOSCOVA,AVENIT LA NOI. CA JUCATOR A FOST BUN,DAR CA ANTRENOR ESTE MIJLOCIU,TOTI CANDIDATII PARTICIPANTI LA VICTORINA LUISANDU GRECU CRED,CA AR AVEA REZULTATE COMPARABILE.DACA MAI PERDE URMATOARELE 6 PUNCTE IN 2 MECURI VA PLECA DE BUNA VOE. sANT 2 CANDIDATURI LA CEL MAI BUN ANTRENOR,SPIRIDON,CARE ALATURI DE MIRCEA LUCESCU A CRESCUT F.MULT ,SI ILIE CARP CARE TREAPTA CU TREAPTA A AJUNS LA USA NATIONALEI DE FOTBAL.ACESTI DOI ANTRENORI IN URMATORII ANI VOR PUTEA CONDUCE SI OBTINE REZULTATE MAI ONORABILE. REESIND DIN FAPTUL CA LA MOMENT SPIRIDON ESTE ARANJAT LA SAHTER SI NU VA ACHCEPTA POMANA DE 300 DOLARI DE LA NATIONALA.VOTEZ PENTRU ILIE CARP.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune