Cazați lângă stadion


Jucătorii naționalei Moldovei au ajuns cu bine în Elveția. Avionul cu delegația moldovenească a aterizat la Geneva în urmă cu aproximativ o oră. Echipa a fost cazată la hotelul Ramada Encore, situat în interiorul Complexului sportiv din care face parte și stadionul pe care se va juca meciul de miercuri.

Ramada Encore este cel mai mare hotel de 3 stele din Geneva, având în dotare 154 de camere. În fiecare cameră este televizor cu 36 de posturi, dintre care 4 private :). Prețul unei camere ”duble” este de 225 franci elvețieni.
Grație unei săli de conferințe cu o capacitate de 500 de locuri, aici se organizează diferite expoziții, spectacole, congrese și seminare internaționale, și chiar parade de modă.

Meniul restaurantului de la hotel este prezentat din timp și se face pe o săptămână înainte. Astfel, în această seară, fotbaliștii noștri vor avea ocazia să guste din ”calmar pe românește” – bucate pregătite special pentru întâlnirea oaspeților din Republica Moldova.

Intră pe adresa de mai jos și vezi un videoclip cu prezentarea hotelului în care a fost cazată naționala noastră.

http://www.tvtrip.com/geneva-hotels/ramada-encore-geneva

Comentarii

  1. le e prea bine,trebuia sa ii cazeze intr-un beci poate beti,ar fi cistigat :D

    RăspundețiȘtergere
  2. daca vor vedea putina cultura, vor dori sa joace si in asa fel de tari, vor juca mai bine, adica vor rupe iarba ca sa arate ca ei tot au valoare. Oare nu inteleg ei ca facind un fotbal fantastic, pot ajunge la cluburi de valoare si nu pe a Azerbadjan

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum nimeni nu se va mai plange ca sunt hraniti doar cu crenvusti :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune