marți, 12 mai 2009

Super-derby în tribune!

Am fost la derbyul Steaua - Dinamo. Ce atmosferă în tribune! Spectacolul oferit de cele două galerii mi-a creat impresia că a fost un meci frumos. Presa din România a scris altceva. Eu rămân la părerea inițială și accentuiez că suporterii din tribune au făcut din derby un meci fantastic...

5 comentarii:

 1. Da, eu n-am vazut meciul, dar am inteles ca a fost cel mai slab derby din istorie...
  Oricum, cu siguranta, din ce vad in fotografii, meciul galeriilor a fost fantastic

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine ai revenit! Crezusem ca te-ai pierdut. Sandu, as vrea neapărat sa te invit cu mine la urmatorul turneu de fotbal pe care-l voi organiza. In cazul in care esti de acord, as avea nevoie de o persoana cu experienta ta. Si pur si simplu sa facem cunostinta live :-))

  RăspundețiȘtergere
 3. Recunosc ca te invidiez ca ai fost la Steaua-Dinamo. Mi-aduc aminte cu nostalgie de primul meu derbi: steaua - Dinamo Era in noiembire 96 si se jucase in stefan cel mare. steaua a batut cu 3-1. eram student si nu prea aveam bani de bilet la derby. asa ca am sarit gardul prin spatele tribunii oficiale. Pe atunci inca se mai putea. Ce vremuri...:)

  RăspundețiȘtergere
 4. tocmai am venit de la poli timisoara-steaua,,, galeria stelei n-au venit insa cea mai buna galerie din romania au facut show!!!!!!
  FORZA POLI!!!!!!!!!!11

  RăspundețiȘtergere