luni, 24 august 2009

Nicolae Ciornîi – salvatorul Zimbrului


Nicolae Ciornîi, una dintre cele mai importante personalități din fotbalul moldovenesc, își serbează astăzi a 60-a aniversare!

Se numără printre cei care au stat la temelia fotbalului moldovenesc de la independență încoace. În primii ani de activitate, Federația moldovenească, la fel ca și echipa națională, stătea (financiar) pe umerii lui. La începutul anilor 90 a preluat echipa Zimbru, aflată în prag de desființare. A reușit nu doar să mențină viu simbolul fotbalului moldovenesc, dar a creat în scurt timp cea mai bună echipă din țară. 8 titluri a câștigat Zimbru cu el conducător! Nu s-a oprit. A construit cel mai frumos și mai modern stadion din Chișinău, aducând pe el și echipa națională, lângă sufletul lui.

Nicolae Ciornîi. Toți suporterii din Moldova cunosc acest nume. Un nume care impune respect, admirație și considerare.

La mulți ani!


Interviu N. Ciornii
Загружено


video: www.zimbru.md

4 comentarii:

 1. Sandu Bună ziua, multumesc pentru următoarele blog-ul meu. De asemenea, am deja un adept.

  Grato por seguir meu blog.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acum, eu sunt adeptul lui de asemenea.

  RăspundețiȘtergere
 3. Olá Sandu! Fiquei muito feliz com a tua visita e, principalmente, por teres te tornado seguidor do nosso humilde espaço. Isso somente aumenta a minha responsabilidade de melhorar tudo aquilo que crio e escrevo. Espero que voltes mais vezes, pois será sempre um prazer renovado.

  Quanto ao Nicholas, apresento meus mais sinceros parabéns e desejo que esses sessenta anos seja elevado ao quadrado, com muita saúde, paz e felicidaes.

  Abraços,

  Furtado.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc. Atat de la mine, cat si pentru urarile adresate lui Nicolae Ciornii

  RăspundețiȘtergere