Dobrovolski show. Cei trei nu mai pupă naționala! Fără REMORCĂ!

Selecționerul Dobrovolski este de astăzi selecționerul Igor.

Îngândurat și rău. Așa a părut astăzi selecționerul la conferința de presă dinaintea partied cu Luxemburg. N-a mai fost pus pe glume ca altădată. Dimpotrivă. Nici n-a zâmbit. În plus, Dobrovolski a realizat după un an că ”Luxemburg are jucători profesioniști, care joacă în campionatele Franței și a Germaniei”. Acum un an, tot el spunea despre adversarii de mâine că sunt niște amatori și că este cea mai mare rușine din viața lui că a făcut egal cu ei în deplasare…

Un jurnalist s-a adresat la el ”Igor Ivanovici”, la care Dobrovolski l-a interupt, corectându-l: ”Igor”. Faza s-a repetat în două rânduri. Interesant. Să se coboare, oare, ”Țarul” (după mine, ”p” în loc de ”r”) cu picioarele pe pământ?.. O fi realizat că e și el un muritor de rând?.. Nu cred.

Totuși conferința de azi s-a axat mai mult pe refuzul celor 3 fotbaliști, Dadu, Covalciuc și Ivanov de a veni la națională. Dobrovolski a declarat că aceștia nu vor mai fi chemați la lot, cel puțin pentru ultimele 3 meciuri din aceste preliminarii.

A fost așa de bine fără ei în acești 3 ani cât au lipsit!.. Cât a lipsit remorca. Ei nu înțeleg că nu eu i-am invitat personal. Invitația le-a fost trimisă de FMF și semnată de altă persoană, nu de mine… Dar, gata! S-a terminat!..
I-am invitat pentru voi, presa…


Cineva i-a reproșat atunci că nu doar presa a cerut convocarea celor 3, dar și președintele FMF, Pavel Ciobanu. După o scurtă pauză, Igor a răspuns: ”Fiecare are părerea lui… Crezi că eu am cap pe umeri sau n-am?..”

P.S. Vezi mai jos refuzul în scris dat de cei trei jucători: Dadu, Covalciuc și Ivanov.

Foto: Boris Harcenco

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune