Epureanu capitan

Alexandru Epureanu a fost desemnat de Balint noul capitan al naționalei Moldovei. După mine această decizie vine destul de târziu. Epureanu merita demult banderola la națională. Cred că și Dobrovolski a regretat la finalul preliminariilor trecute că a mers până la urmă pe mâna lui Lașcencov.

Alexandru Epureanu (foto) a fost votat pe acest blog de peste 200 de persoane ca fiind cel mai iubit fotbalist moldovean al momentului. A câștigat detașat cu aproape o jumătate din voturi. Iar Balint este un tip inteligent. Știe cum să atragă suporterii de partea lui.

Să vedem acum dacă Epureanu va reuși să-i convingă pe cei de la Dinamo Moscova să-l lase să vină la națională, după ce rușii au dat un sac de bani pe el, circa 4 milioane de euro! Cel puțin la amicalul contra Kazahstanului, capitanul va fi pe teren, spre deosebire de alți ”ruși”, care vor absenta din diferite motive: Nicolae Josan, Valeriu Catînsus și Sergiu Dadu (accidentat).

Din lista de 25 de jucători dată publicității de FMF mai lipsesc Vitalie Bordian, Serghei Lașcencov și Denis Calincov. În locul lor a fost convocat Eugen Gorceac de la Dacia. Campioana Sheriff Tiraspol, la fel ca și Zimbru nu au niciun fotbalist la națională.

Comentarii

  1. eu is de aceeasi parere, demult trebuia sa fie Epureanu capitan, pacat doar ca in nationala nu este numeni de la Sheriff si de la Zimbru, dar sa speram ca decizia antrenorului nationalei sa fie motivata.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune