miercuri, 17 februarie 2010

Sfinţii păcătoşi

Scandal de proporţii la turneul de fotbal "Sergiu Rădăuţanu"! Echipa Sfântul Gheorghe din Suruceni a fost dată afară din competiţie. Motivul este că "sfinţii" au folosit jucători nelegitimaţi în partida cu FC Costuleni, din sferturile de finală ale turneului.

Sfântul Gheorghe a încheiat la egalitate, 3-3, meciul cu FC Costuleni din sferturile Cupei "Sergiu Rădăuţanu". După loviturile de departajare, în semifinale ar fi trebuit să ajungă sfinţii, care câştigaseră cu 7-6.

Scandalul a început când antrenorul lui FC Costuleni, Ilie Vieri, a acuzat echipa din Suruceni că a încălcat regulamentul şi a folosit jucători nelegitimaţi. Este vorba despre portarul Mihai Ciobanu, care a evoluat în România la Retezatul Haţeg, şi despre Sergiu Istrati, de la Rapid Ghidighici.

ILIE VIERI, antrenor FC Costuleni
"N-am documente, n-am creieri să verific. Am şi eu în echipa mea nişte poziţii slabe. Şi atunci ce trebuie să fac? Să mă duc să i-au jucători de la alte echipe? Să-i pun pe listă? Luaţi regulamentul! Fiecare echipă a primit regulamentul Cupei Rădăuţanu. Dacă ai folosit jucători nelegitimaţi, ai înfrângere automată cu 0-3."

VALERIU RENIŢĂ, preşedinte Sf. Gheorghe
"Nu am de gând să iau în serios toate şotiile lor. Sunt nişte oameni neserioşi şi nu îşi însuşesc obligaţiunile. Ei au fost corecţi în atitudinea lor faţă de Costuleni, care vroia să trecă neapărat mai departe."

Organizatorii competiţiei i-au dat dreptate clubului FC Costuleni şi au decis, pe baza regulamentului, eliminarea echipei din Suruceni.

VEACESLAV CEBOTARI, organizator Cupa "Sergiu Rădăuţanu"
"Dacă într-un meci este folosit un jucător nelegitimat sau suspendat, echipei automat i se acordă înfrângere, 0-3."

Este pentru prima dată când o echipă este descalificată la turneul amical Cupa "Sergiu Rădăuţanu".

sursa: Publika TV
foto: www.sgsfc.md

4 comentarii:

 1. Made in Moldova!17 februarie 2010, 19:05

  OOOO dar FC Costuleni a tecut in semifinale? Ah ce bine :) Forza FC Costuleni!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. http://www.erepublik.com/en/referrer/konnarcis3

  Dragi Moldoveni, va asgtept aici pentru a dezvolta Rep.Moldova din punct de vedere politic si economic!

  RăspundețiȘtergere
 3. uuuuuuuuuuuuuuuuuuu Costiuleni

  RăspundețiȘtergere
 4. Anonim, nu CostIuleni dar Costuleni ;)

  RăspundețiȘtergere