Dobrovolski antrenor la Ceahlăul Piatra Neamţ?!


Igor Dobrovolski este foarte aproape de a semna cu echipa Ceahlăul Piatra Neamţ. Fostul selecţioner al Moldovei îşi va ridica mâine dimineaţă viza pentru România şi va pleca imediat la Piatra Neamţ, unde este aşteptat să semneze un contract pentru un an şi jumătate. Dobrovolski îl va înlocui pe banca tehnică a nemţenilor pe Gigi Mulţescu, dat afară sămbătă, după eşecul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, 0-1. Finanţatorul Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, vrea ca Dobrovolski să debuteze deja în etapa care vine, cu Dinamo, în deplasare, sămbătă, 6 martie.

Ceahlăul Piatra Neamţ se află pe ultimul loc în campionatul României cu 13 puncte acumulate după 19 etape. În prima etapă din retur, Ceahlăul a învins Steaua pe Ghencea cu 3-1. La Piatra Neamţ joacă din 2007 internaţionalul moldovean Eugen Cebotari, care a debutat la naţională în perioada în care Dobrovolski era selecţioner.

Comentarii

  1. Poate asa o sa invete si el limba de stat. Sau o sa se duca cu translator? Ar fi penibil. Oricum cred ca daca il vede Pinalti ca nu stie o boaba romana ii da si un sut in cur.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune