miercuri, 17 martie 2010

Moldova va juca un amical cu Honduras

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu, a fost astăzi dimineaţă în vizită la Publika TV. El a avut un dialog cu jurnaliştii din Departamentul Sport, în care a precizat că aşteaptă de la ei o reflectare obiectivă a fenomenului fotbalistic. "Când greşim chiar vă rog să ne criticaţi, numai să fiţi obiectivi", a spus Ciobanu.
Şeful fotbalului a declarat că s-a stabilit deja disputarea a două meciuri amicale în cantonamentul pe care echipa naţională îl va susţine în Austria, la sfârşitul lunii mai. Astfel, pe 26 mai vom juca împotriva Azerbaidjanului, iar pe 30 mai - cu Honduras, echipă calificată la Mondialul din Africa de Sud. "În principiu Radu Rebeja este responsabil de echipa naţională şi el cunoaşte toate detaliile. Eu ştiu că s-au înţeles cu Azerbaidjan, iar cu Honduras au rămas de stabilit ultimele detalii. Asta înseamnă că 99% vom juca şi cu Honduras", a explicat Ciobanu.

Pavel Ciobanu a mai spus că echipa Academia ar putea primi premiul Fayr Play pentru faptul că a acceptat rejucarea meciului cu Olimpia Bălţi: "În mod normal trebuiau să câştige 3 puncte la masa verde, dar cei de la Academia au cerut ca meciul să se joace. A fost un gest frumos, cu atât mai mult că au acceptat să joace în timpul săptămânii, fără să perturbeze calendarul campionatului".

2 comentarii: