Federaţia NU i-a sancţionat pe jucătorii Daciei !!!

Prin nesancţionarea jucătorilor echipei Dacia pentru neprezentarea la reuniunea lotului naţional Federaţia a creat un precedent periculos, care s-ar putea întoarce împotriva ei. Nu este exclus ca, ştiind că nu vor fi penalizate, şi alte cluburi să găsească motive ca să nu-şi delege jucătorii la naţională. Cel puţin până acum mai făceau cluburile şmecherii, ba că jucătorii erau accidentaţi, ba că nu ştiu ce. Acum, însă, odată cu precedentul numit FC Dacia, orice echipa din Moldova are un exemplu şi îşi poate motiva decizia "dar de ce Daciei i s-a permis, iar nouă nu?...".

Federaţia a mutat periculos şi riscă să scape cluburile de sub control în loc să le ţină în frâu. Bănuiesc că s-a judecat paşnic, cu gândul că astfel va atrage simpatie în lumea fotbalului. Şi asta chiar dacă preşedintele Federaţiei, Pavel Ciobanu a declarat: "Conducerea Daciei va fi penalizată. Eu cred că asta a dat o palmă nu numai federaţiei dar şi întreg fotbalul moldovesc. Astfel de gesturi nu se iartă." Întrebarea mea este care conducere??? Pentru că Şişhanov nu figurează oficial nici într-un act la FMF. Iar cel care le-a interzis jucătorilor să vină la naţională este anume Şişhanov.

În fine, nesancţionarea jucătorilor de la Dacia îl va supăra şi pe selecţionerul Gabi Balint. Chiar dacă acesta nu va recunoaşte că nu susţine decizia Federaţiei.

Ce ţine de jucători, aceştia într-adevăr nu au nicio vină.

Comentarii

  1. Sandule, era clar din start ca jucatorii nu vor fi sanctionati, chiar si Balint a spus asta, nu a fost un meci oficial, deci nu ai cum sa-i sanctionezi pe jucatori. Sa fi fost meci oficial, era cu totul altceva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune