Hoţul strigă "hoţii"!

La Arena Publika de aseară invitaţii au spus într-un glas că Adlan Şişhanov a pornit o campanie mai mult fictivă împotriva arbitrilor corupţi, scopul ascuns fiind, de fapt, intimidarea arbitrilor care vor conduce meciurile Daciei. Mai mult decât atât, Valeriu Reniţă, preşedinte la Sfântul Gheorghe Suruceni şi Ion Poalelungi, director la Rapid Ghidighici, au dat de înţeles că Şişhanov nu era persoana cea mai indicată să pornească această campanie în condiţiile în care meciurile Olimpia - Dacia din această primăvară au ridicat mari semne de întrebare asupra corectitudinii cu care s-a jucat.

O tactică veche folosită de când lumea, dar mai ales în Moldova, este de a arunca săgeţile într-o altă direcţie astfel încât să sustragi atenţia de la problema iniţială. Aşa a făcut şi Adlan Şişhanov, care, urmărind să scoată tunurile de pe meciurile Dacia - Olimpia, a trecut la atacat, începând cu acuzarea Zimbrului, de la care şi-a cerut scuze ulterior, şi terminând cu această campanie de presiune asupra arbitrilor. 50 de mii de dolari celor care vor aduce dovezi că un arbitru a greşit intenţionat la meciurile Daciei. Şi numai a Daciei!

Nu ştiu dacă în Moldova există detectivi particulari. Dacă avem aşa ceva, aceştia ar fi trebuit deja să se sesizeze şi să înceapă propria anchetă. Mă tem ca nu cumva tocmai Dacia să ajungă în pielea acuzatului. Prea mult s-a pariat la casele de pariuri...

Comentarii

  1. iar ai rascolit fara nici un rezultat ca de obicei, ps da ce se aude cu golul anulat celor de la olia?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu, Șișhanov aista sau cum i-o mai zice, a investit vreun ban de cand a venit la echipă, ori numai gura de el?

    De bine de rău, cei pe care-i acuză, Zimbru și Olimpia, au investit măcar la capitolul infrastructură.

    Sunt de acord că arbitrajul nostru e unul foarte slab, poate chiar corupt, dar aceste ieșiri ale tipului cu nume gangster mi se par cel puțin dubioase. Poate faceți vreo investigație mică și vedeți cât a investit acest ”gură mare”. Chiar aș vrea să aflu.

    RăspundețiȘtergere
  3. alex cred ce te prikalesti, tu ai vazut vreo data ca jurnalistii nostri sportivi sa faca vreo investigatie? au venit jurnalistii din ucraina si au facut investigatii pentru ei. dar cine stie poate vor face...

    RăspundețiȘtergere
  4. Alex, a investit.
    Numai ca rezultatul investitiei este unul trist. Dacia, de pe un loc 3 cu sanse la titlu, cel putin teoretice, a ajuns pe 5 fara sanse la podium.
    Pe langa asta, Sishanov este cel care face echipa, face modificarile si da indicatii jucatorilor si trage sforile. Este daca vrei, patrand proportiile, un fel de Gigi al Moldovei.

    Mie personal imi place de el, pentru ca datorita lui are presa subiecte. De-ar fi mai multi ca el in fotbalul nostru. Dar nu foarte multi :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune