sâmbătă, 10 iulie 2010

TV audienţă RECORD la meciul Dacia – Zeta


Publika TV a înregistrat audienţă record în ziua (8 iulie) în care a transmis în direct meciul Dacia – Zeta, din primul tur preliminar al Ligii Europa. Potrivit ratingului televiziunilor din RM la nivel NAŢIONAL, 8 iulie, conform datelor furnizate de AGB Moldova, meciul de fotbal Dacia - Zeta a avut în medie 27.500 spectatori pe minut (în intervalul 19:30 - 21:30), minutul cu maximă audienţă (19:51) având în medie 57.000 spectatori!


Aceste cifre au propulsat Publika TV pe locul 3 în topul audienţei TV, doar Prime şi Moldova 1 fiind în faţă. Departe în spate au rămas Pro TV, TV7, NIT, TNT, STS şi celelalte televiziuni.


Pe întreaga zi (ora 2:00, 8 iulie – ora 1:59, 9 iulie), în condiţiile unei vizionări reduse a TV-ului de către populaţie, Publika TV a avut o medie de 0.25% AMR (Average Minute Rating), pe Naţional (aproximativ 8.000 spectatori în medie pe minut), dintre care aprooape 23.000 (0.72% AMR) spectatori (medie pe minut) în intervalul 19:00 - 24:00. Cu alte cuvinte la meciul de fotbal s-a uitat de 3,5 ori mai multă lume decât la celelalte programe.

16 comentarii:

 1. Dumitru Antocianu a comentat foarte bine. Sandu, de ce nu-l luati la voi la Publika?
  Felicitari pentru transmisiune

  RăspundețiȘtergere
 2. bravo, sa speram ca pe viitor vom avea astfel de transmisiuni

  RăspundețiȘtergere
 3. cu o asemena transmisie am vazut ca si fotbalul de nivel mai mic poate fi spectaculos. sandu, ati da lovitura mai ales daca ati transmite olimpia - dinamo.

  RăspundețiȘtergere
 4. Olimpia - Dinamo nu cred ca il mai dam pentru ca este aproape sigur ca vom da meciul Daciei din Suedia!

  Pe Dumitru Antocianu l-am ofertat iarna trecuta, chiar a fost la noi la oficiu si am discutat, dar el, din pacate, a refuzat, preferand sa ramana la N4.

  RăspundețiȘtergere
 5. sandu ar fi chiar foarte bine ca publika tv sa transmita meciul daciei in deplasare,succes si multa bafta iti doresc sandu si echipei publika tv.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sandu,

  scrie ceva despre stranierii din campionatul Rusiei. E ceva de zis. Pt ca o faci intr-un mod placut.

  De ce ati ales sa transmiteti meciul din Suedia? Nu ar fi avut audienta mai mare ca cel al Olimpiei?

  RăspundețiȘtergere
 7. Intrebarea era: Nu ar fi avut audienta mai mare cel al Olimpiei?

  RăspundețiȘtergere
 8. Si uite asa a ajuns Dumitru Graur sa comenteze si pentru republica Moldova. Comentariul lui mi-a adus aminte de vremurile frumoase cind il ascultam comentaind meciurile nationalei si cele din cupele europene la sfirsitul anilor '80 inceputul anilor '90 cind era perioada lui de glorie. Dar cum de a ajuns sa comenteze pentru Publika Tv? Nu mi-l amintesc comentind meciurile de le Telesport in ultimul timp.

  RăspundețiȘtergere
 9. Hola, si te interesa un intercambio de links pásate por mi blog y te agrego y me agregas. Soy un viejo escritor de diariodundeportivista.blogspot.com pero que estoy en este:


  http://deportivoyfutbol.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 10. Sandu Felicitari cu aceasta performanta !

  Calitatea a fost mai mult decit normala ! insasi nu excelenta ! [ Dar pentru RM e foarte buna ]

  Ar fi bine sa aratati meciurile chiar si a lui Sherif, Iskra, Olimpia inregistrate ! Veti avea un reiting foarte mare !

  Cred ca si Divizia Nationala o sa o aratati si o sa o promovati cu timpul !

  Multumesc mult pentru lucrul greu pe care voi il faceti !

  Forzza PublikaMD :)

  RăspundețiȘtergere
 11. Multumesc, Ivan. E greu sa aratam toate meciurile pentru ca Publika TV este un post de nisa, ne axam pe stiri. Acum avem un parteneriat cu Dacia si daca va merge bine, nu este exclus sa dam mai mult fotbal

  RăspundețiȘtergere
 12. Sergiu si Ion, multumesc pentrzu mesaje, cred ca v-am raspuns mai sus.
  Succes!

  RăspundețiȘtergere
 13. Sall Sandu,va fi azi transmis meciul Klamar - Dacia la Publika TV?

  RăspundețiȘtergere
 14. filpciuc, transmisiunea de la dacia - zeta a fost de o mie de ori mai frumoasa decat cea de aseara, de la olimpia - dinamo! si-au batut joc de telespectatori astia de la jurnal tv...

  RăspundețiȘtergere