El Classico, Zimbru - Sheriff

Marele derby al campionatului, EL CLASSICO, Zimbru - Sheriff se joacă duminică, de la ora 15.00, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

  Niciodată echipele-fanion ale Moldovei nu s-au întâlnit în campionat din poziții atât de proaste în clasament. Zimbru este pe locul 5 cu 19 puncte, iar Sheriff este pe locul 7 cu 18 puncte. Cu atât mai interesant se anunță a fi derbyul, cu cât, în caz de victorie, Zimbru ar lăsa-o mult în spate pe Sheriff, mai ales în raport cu echipele care conduc topul. 
Zimbru pornește cu prima șansă și voi explica de ce. Echipa este proaspătă după o săptămână de pauză în care a pregătit atent jocul cu campioana. De partea cealaltă, Sheriff vine după un meci istovitor cu Dinamo Kiev, joi, în Europa League. Tiraspolenii vor fi obosiți, iar asta se va vedea în special în repriza secundă, când mai tinerii jucători de la Zimbru pot da lovitura datorită condiției fizice mai bune. Al doilea motiv din care o văd pe Zimbru favorită este publicul din Chișinău, care va veni să susțină echipa favorită împotriva celei care a batut-o pe celebra Dinamo Kiev. O victorie acum în fața Sheriffului ar fi un salt uriaș de imagine pentru Zimbru, care, să recunoaștem, a pierdut mult în ultimii 10 ani de când n-a mai luat titlul. 
În fine, derbyul Zimbru - Sheriff s-ar putea încheia cu scandal, mai ales după ce conducerea Zimbrului s-a arătat indignată de faptul că așa un meci important va fi arbitrat de un fluieraș fără experiență, Petru Stoianov din Taraclia.   

Comentarii

  1. O sa le aratam celor de la Dacia cum trebue sa joci cu Seriff. O sa invingem c u 2-0 , sa ne pupe in f... adversarii . FORZA ZIMBRU !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca va fi egal ... 1-1 sau 0-0

    RăspundețiȘtergere
  3. Zimbru va invinge cu 1-0
    Sandu, spune te rog ce invitat vei avea la emisiune?

    RăspundețiȘtergere
  4. vroiam sa intreb la ce televiziune se da meciul. pot sa-l vad de pe net?

    RăspundețiȘtergere
  5. meciul aici:
    http://www.ustream.tv/channel/sports-md-channel#utm_campaigne=synclickback&source=http://moldova.sports.md/ro/&medium=1979112

    RăspundețiȘtergere
  6. mai, ai umflat la greu meciul asta, de parca ar fi barcelona cu real!
    sunt doar 2-3000 de oameni pi stadion :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Echipa fanion a Moldovei e Politehnica Iasi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune