Modesta Oli

Mi-a plăcut Dacia de ieri. A făcut poate cel mai bun meci din acest sezon. La Olimpia s-a văzut absența lui Bunea. Oricum nu înțeleg cum poți pleca la stagiere înaintea unui meci atât de important. Dar fiecare cu strategia lui. Miroslav Primovici a spus la Arena că a fost cel mai prost meci al Olimpiei. Sper să obțin o explicație de la Serghei Chiseliov care a promis să vină la una din emisiunile viitoare.

Comentarii

  1. da ce fel de explicatie? Consider ca e normal si firesc acest rezultat. Dacia asa cum tinde sa cistige campionatul are nevoie de puncte. Iaka kisiliov si a asigurat 3 puncte din partea olimpiei. in plus uitativa olimpia a pierdut de la doua echipe iskra si dacia care sint in clasament peste dacia. totul e firesc. a parasit olimpia inaintea meciului cu dacia, pai asta e normal. care principialitate daca patronii celor doua cluburi sint amici. in plus e posibil sa se mai intilneasca aceste doua echipe si in cupa, de data asta cred ca deja olimpia va fi cistigatoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea ca nu prea s-a batut ieri Olimpia sa cistige... Nu sunt adeptul teoriilor de conspiratii si impartire de puncte, dar aici chiar e cazul. Numai sa ne amintim de acele 3 meciuri de anul trecut, istoria cu cupa si campionatul. Nu prea inteleg pt ce au fost date aceste 3 puncte Daciei, doar de in retur va fi invers, in Rusia asa des se face 3/3 sa nu piarda puncte.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune