ȘOCANT: Fotbaliștii Daciei au fost amenințați cu pistoale în centrul capitalei !!!

EXCLUSIV: După victoria cu Olimpia, jucătorii Daciei au fost ținta unui atac cu arme în fața unui local din centrul Chișinăului !!!
Bucuroși că au câștigat derbyul cu Olimpia, scor 3-1, fotbaliștii de la Dacia au mers cu toată echipa, soțiile și prietenele, într-un local din centrul capitalei. Învingătorii au serbat până la 4 dimineața, distrându-se la karaoke. În momentul în care au părăsit localul, un grup din 3 indivizi, care au stat toată seara la masa de vizavi, s-au apropiat de jucători și amenințându-i cu pistoale le-au cerut să danseze.
”Doi dintre ei erau în stare gravă de ebrietate, povestește un martor. Au scos pistoalele și au început să împuște în toate direcțiile. Majoritatea jucătorilor au fugit înapoi în local, iar cîțiva au rămas pe loc. Atunci unul dintre indivizi s-a apropiat de ei și le-a cerut să danseze, în caz contrar, amenințându-i că îi va împușca.”
Tipul de 35-40 de ani i-a pus pistolul la tâmplă georgianului Gamezardașvili, cel care marcase 2 goluri în poarta Olimpiei. 
”Am trăit un coșmar, își amintește unul dintre fotbaliști. Am jucat în 5 țări până acum, dar nu mi s-a mai întâmplat să văd așa ceva. Nu mai vreau să rămân în Moldova.”
După ce și-au epuizat cartușele, indivizii au urcat în 2 mașini, un BMW și un Lexus și au plecat. Jucătorii au chemat de urgență poliția, care a apărut cu greu.
”Am vrut să scriem plângere, dar polițiștii ne-au spus să mai așteptăm, să nu ne grăbim, poate rezolvăm pe cale amiabilă. A fost nevoie să-i amenințăm pe polițiști că vom chema presa dacă nu vor accepta cererile noastre”, spune unul dintre fotbaliști.
Plângerile semnate de jucători se află la Comisariatul Central de poliție, care după 3 zile nu a făcut nicio declarație oficială despre acest caz. Un mic detaliu: jucătorii au notat numerele de înmatriculare ale mașinilor cu care au plecat agresorii și le-au prezentat poliției. De ce nu s-a făcut nimic până acum?..

Comentarii

  1. Vrei sa spui ca a fost implicata cumva FC Olimpia in nenorocirea asta? Posibil vriun suporter deal Olimpiei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai degraba cineva "cu crisha"... asta e MD din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa sa publice numerele si presa sa-si faca treaba mai departe ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pot sa spun vorba unui lucrator din MAI: "Cum statul ne plateste asa si lucram".

    Eu am dat la un tip tehnica in chirie si nu o pot rambursa iar de 3 luni cererile mele umbla prin politie, de la un comisariat in altul, macar ca am oferit toata informatia cu date despre tip, mura in gura.. ba si mai mult la un comisariat mi-au cerut intre 20 - 50 % din suma daca il gasesc si intorc banii..

    RăspundețiȘtergere
  5. sandu de unde asa informatie sau le infloresti tu????

    RăspundețiȘtergere
  6. Urmaresc de ceva timp acest sait si vad ca aici apar mereu informatii pe care nu le gasesc in alta parte. Ati putea lasa o adresa de mail pentru ca vreau sa discutam ceva in particular. As avea chiar si o oferta pentru dv. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuia sa cheme deodata presa.Daca presa face totul public pe urma ,,mentii" nu pot sa faca nici o smecherii.Astai ii Moldova,trebu ca conducerea de la Dacia sa gaseasca pe cineva mare din MAI daca doresc ca cei cu BMw si cu lexus sa plateasca cel putin o amenda.Sunt si metode mai neortodoxe pentru rezolvarea problemei...

    RăspundețiȘtergere
  8. Niste nimicuri care se cred granzi daca au câte o rugina.
    Nu uitati de declaratia de sedere pentru a putea vota la 28 noiembrie http://blogulluivalentyn.blogspot.com/2010/10/incep-sa-apara-si-rezultatele-primirii.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Sorry, aici gasiti detalii http://blogulluivalentyn.blogspot.com/2010/10/nu-uitati-sa-depuneti-cererea-de-sedere.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Ha ha, ce articol, de 2 bani!!!!

    In realitate totul a fost altfel.
    de ce nu se spune cat au baut forbalistii Daciei???

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma uimeste prostia. De unde naibii Sandu ai scos asa informatie. Un jurnalist adevarat verifica mai intii de toate veridicitatea informatiei apoi o publica. Daca si s-a intimplat asa ceva pai nu era la "guleai" TOATA ECHIPA. Nu indruga te rog timpenii. Chiar ca le infloresti, cum a comentat cineva anterior.
    P.S. data viitoare nu uita sa verifici inainte de a publica ceva, nu de alta dar, iti afecteaza imaginea. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  12. "...fotbaliștii de la Dacia au mers cu toată echipa, soțiile și prietenele, într-un local din centrul capitalei" - poate si parintii inka, care dracu mers toata echipa, ai innebunit?Si cind te gindesti ca te vreai a fi un jurnalist credibil.Poate mai verifici vorbele din tirg inainte de a le posta!!!???

    RăspundețiȘtergere
  13. De unde naiba atatia destepti in tara asta?...
    Daca stiti atat de multe, de ce nu dati voi informatia asa cum a fost in realitate? Eu am discutat si cu martori, si cu fotbalisti. Am scris ce mi-au spus ei, pentru ca eu nu am fost acolo. Cat de beti erau jucatorii nu stiu, dar cum poti avea o judecata atat de limitata ca sa aperi niste imbecili care trag cu pistoale in stanga si in dreapta??? Numai daca esti implicat cumva in asta, indirect bineinteles. Tara de nebuni...

    Voi mai posta la aceasta tema

    RăspundețiȘtergere
  14. Ca de obicei, adearul e pe undeva pe la mijloc. Cand beau si unii, si altii, e normal ca ambele parti sa imparta vina. Sau va inchipuiti ca dupa cateva pahare bune (pe la 4 dimineata) Bidjo Gamedzardashvili, "goriacii gruzinski paren'" era vreun "mielushel"?
    Ca sa se afle adevarul, trebuie intrebati si cei care ar fi tras din pistoale. Asta e lege pentru jurnalistul impartial. Sa intrebe ambele parti. N'est pas?

    RăspundețiȘtergere
  15. hai ca vad multi destepti pe aici, as vrea sa vad cum o sa va comportati voi in momentul in care vi se va pune pistolul la timpla, indiferent de situatia premergatoare...
    bre oameni buni indiferent de ce a fost, cit s-a baut si altele, cineva a fost amenintat cu moartea si au fost trase focuri de arma, asta e putin, sunteti gata sa-i aparati pe imbecili? cel mai interesant de ec politia tace...

    RăspundețiȘtergere
  16. bre`Postolache, aici nu e treaba cum te vei comporta in momentul cu pricipa, e alta chestie, ca cineVa nu si-a facut treaba cumsecade(Sandu Grecu).
    Pentru s. Grecu: Nu shtiu pe cin ai intrebat tu insa...e clar cum ai intrebat, atita timp cit ai dat o informatie incorecta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Informatia este corecta 100%.
    Pentru cei frustrati: va compatimesc

    RăspundețiȘtergere
  18. in primul rind, ar fi bine sa te prezinti, caci vorbind ca anonim, anonim si vei ramine...
    cit despre informatii nu cred ca poti judeca tu... sau altfel spus, ce sa faci dac imbecilul cu arma nu vrea sa dea declaratii, nu dai stirea, sau cum?
    iar despre ce a fost acolo, sa se ocupe organele competente, daca or fi ele competente...
    in localul respectiv exista supraveghere video, simplu de tot pentru politie, sau din contra?
    PS vezi te rog cum se scrie exact numele meu ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune