Urât


San Marino - Moldova 0-2
Așa joacă veteranii când merg pe la Fălești sau Budăi pentru meciuri demonstrative. Cum a spus Victor Reniță, cu două viteze: încet și deloc. Au vrut să fie ca olandezii, maieștri, dar au fost penibili. Chiar dacă au bătut. Să nu uităm pe cine. Pe o echipă de amatori, ceva de genul selecționatei de jurnaliști. Sneijder și van Bommel n-au pasat numai înapoi sau în lateral cum au făcut-o Andronic și Cojocari cu San Marino. La felul cât a alergat azi și în general cum a jucat Cojocari, o făceam și eu, poate chiar mai bine.
N-am văzut un dribling de fotbalist, când moldovenii trebuiau să treacă printre ei ca printre jaloane. Lipsă totală de motivație. Asta am văzut. Când Suvorov se ferește de fiecare dată să nu se ciocnească cu adversarul, halal de așa fotbalist. Eu nu l-aș mai chema la națională. Iar Bordian. A stat la povești tot meciul cu copiii de mingi, care dormeau pe tușă. Marele fotbalist care vroia să renunțe la națională cât timp era titular la Metalist. Acum a ajuns rezervă și vine să-și marcheze prezența la națională, un figurant. 
Am luat 3 puncte ușor după cel mai prost meci din aceste preliminarii. Și să nu spuneți că a fost terenul prost, că vă spun imediat bancul cu dansatorul. Comentatorul partidei, Victor Reniță a mai spus o vorbă deșteaptă: în campionatul Moldovei 90% din meciuri sunt de o calitate superioară celui pe care l-am văzut în această seară. Și sunt de acord cu el.  
Altfel, am jucat aproape ca acasă, cu 200 de spectatori moldoveni în tribune (cei stabiliți în Italia), față de 100 de suporteri locali. Ați văzut și la TV tribuna pustie. Un singur lucru aș mai avea de spus, pe final. Ăstora dacă nu le dați măcar 5 acasă, mai bine lăsați-vă. 

San Marino - Moldova 0-2
Marcatori: Josan (20), Doroș (86, penalty)
Moldova: Namașco, Bordian, Golovatenco, Epureanu, Boreț, Andronic, Cojocari (Savinov, 81), Suvorov, Josan (Zmeu, 69), Bugaiov (Doroș, 62), Frunză

Comentarii

  1. 100% deacord cu tine Sandu

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am vazut ce a spus Balint.
    Mie imi era greata ieri seara.

    RăspundețiȘtergere
  3. exagerezi cu comentariul tau rautacios, imi pareai mai echilibrat in alte imprejurari. san marino nu e chiar atat de slaba pe cat crezi. clar, e cea mai slaba dintre cele trei minuscule nationale (luxemburg, san marino, andorra), dar echipa asta "de amatori" ar bate multe echipe de club de la noi. nu uita ca belarus a facut marti doar 1 - 1 in luxemburg, asa ca multe nu sunt de spus.

    RăspundețiȘtergere
  4. are dreptate Doros...san marino o sa ia puncte in grupa asta...nu uita ca noi suntem in penultima urna valorica...hai Moldovaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  5. Doros!!! Voi v-ati plimbat pe la San Marino. Orice echipa din DN le da 6 adversarilor de ieri seara. Daca esti tu Doros lasa vorbele si la treaba. Invata-ti sa va cereti scuze pentru greselile facute si nu sa gasiti motive. Penibil.

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost răutăcios articolul lui Sandu, chiar foarte răutăcios! Dar adevărat.

    Nu mă interesează scorul, diferenţa acestuia. Am văzut unul din cele mai slabe meciuri ale naţionalei din ultima perioadă. Mi-a plăcut partida din Ungaria, păcat de greşelile lui Epureanu din acel meci.

    Cu San Marino nu am ştiut ce să facem cu balonul, am atacat primitiv, fără viteză, nu am jucat din prima şi nu am văzut ingeniozitate, nu am surprins deloc adversarul care şi-a marcat "singur" de 2 ori.

    Oricum sunt alături de băieţi şi sper să obţină puncte în Suedia. Acum ori niciodată. Trebuie să scape de "mentalitatea" de "looseri" şi să demonstreze că au valoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred că a fost răutăcios. A fost pe măsura jocului. Dar jucătorii cum s-au comportat faţă de spectatorii care au venit la meci? Faţă de cei care au lăsat planurile, familia într-o parte pentru ai vedea pe ei? A lor prestanţă cum a fost?

    RăspundețiȘtergere
  8. Oameni buni lasati critica, de parca suntem o echipa mare si tare, si pina ieri am batut tot ce misca... asta este valoaea noastra si trebuie sa fim realisti, suntem niste pitici in fotbal. Pacat, dar mai sus de cap nu putem sari...priviti la componenta, ce jucatori avem si unde joaca, ce rezultate si joc vreti?

    Veti spune de mieciurile cu Finlanda si Ungaria? da am avut ceva sclipiri datorita motivatiei extreme (cred eu)... si cu Dobrovoliski am avut scliipiri, si? Iar echipa in esenta nu s-a shimbat, atunci ce pretentii mai pot fi?

    RăspundețiȘtergere
  9. Sandu spune te rog cand se lanseaza Radio Sport?????????

    RăspundețiȘtergere
  10. nu conteaza ce a zis Balint, oricum Moldova are mai multe puncte decat a strans romania pana acum, sase fata de doua ale Romaniei. Si poate Moldova nu a jucat bine din cauza jocului practicat de San Marino. P.S.nu am vazut meciul

    RăspundețiȘtergere
  11. Sandule te rog sa intrebi pe Balint cine face echipa la nationala. Caci precis nu o face el. Cum se poate ca astfel de jucatori morti sa fie chemati la lot. In Moldova sunt mai buni. Si sa nu zica Dinsul ca la jucatorii nostri din campionat le tremura genunchii si nu au experienta internationala. Sa ne spuneti noua spectatorilor da ce experienta internationala au actualii jucatori ai selectionatei? Marea majoritate joaca cite un meci pe sezon pe la cluburile lor. Se mai eschiveaza sa vina la nationala de multe ori, iar cind vin doar "se fac ca joaca". Oare de ce nu s-a schimbat nimic in filosofia selectiei de cind a venit Balint. Ce sa credem noi, cei care vrem o schimbare, sau o asteptam de atita vreme?

    RăspundețiȘtergere
  12. CRED CA CEI CARE SE IAU DE BALINT AU INTERES IN ACEST SCOP. PARCURSUL ESTE UNUL FOARTE BUN. AM BATUT CLAR FINLANDA, AM PIERDUT NEDREPT IN UNGARIA, AM FOST INVINSI DE VICECAMPIOANA MONDIALA DOAR LA UN GOL DIFERENTA SI AM BATUT IN SAN MARINO. SE PUTEA MAI BINE? AMINTITI-VA CA NATIONALA MOLDOVEI A PORNIT IN ACESTE PRELIMINARII CU SANSA A CINCEA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Poate ai fost prea dur, isi conserva baietii energiile pentru bataliile viitoare. Sau nu ?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune