miercuri, 6 octombrie 2010

Vin ”The Expendables”. S-a zis cu OlandaInternaționalii moldoveni au fost în această seară la cinematograful din Mall Dova, unde au urmărit filul de acțiune The Expendables. Alături de fotbaliști au fost selecționerul Gabi Balint și secunzii. Pelicula, care se traduce în rusă Неудержимые, a avut un buget de 82 de milioane de dolari și a făcut deja încasări de 250 de milioane. Printre actorii care i-au inspirat pe Namașco (foto) și compania înaintea super-meciului cu Olanda au fost Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Mickey Rourke sau Jet Li.  
Vizitarea cinematografului a devenit o tradiție la naționala Moldovei de când aceasta a fost preluată de Gabi Balint. Și înaintea meciului cu Finlanda jucătorii noștri au fost la film, ulterior câștigând cu 2-0. La această oră, Moldova are o cotă medie de 13.00 la 1 pentru o victorie în fața Olandei.     

7 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sandu, sterge primul mesaj, ca e provocator. Cititorii tai din Romania sunt niste needucati

  RăspundețiȘtergere
 3. SAndu, sterge primul mesaj te rog, face de rushine cititorii romani,
  To primul Anonim: Ba, si cu ce sunt eu mai inapoiat ca tine? Poate vrei sa ne masuram IQ-ul? Ori mashinile? Mai bine taci, si stai ascuns dupa monitor, rasist.

  RăspundețiȘtergere
 4. probabil era un rus care voia sa provoace...

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

  RăspundețiȘtergere