Viorel Frunză recomandat de Balint la cel mai bogat club din România

Comentarii

  1. Главный тренер сборной Молдовы Габи Балинт пришел на помощь нападающему Виорелу Фрунзе. После истечения контракта с казахским "Атырау" Фрунзе близок к подписанию контракта с "Астрой" из Плоешть. В румынскую команду игрока рекомендовал Балинт.

    RăspundețiȘtergere
  2. Singura echipa la care a "miscat" ceva Frunza (in Romania) a fost Ceahlaul, pana sa-l cumpere CFR Cluj. Ma indoiesc insa ca va ajunge la Astra.
    Si inca ceva, Astra nu e cel mai bogat club din Romania. Ca patronul e cel mai bogat din Liga 1, asta e cu totul altceva, dar omul nu investeste progresiv si cu "cap" precum o fac cei de la CFR Cluj de exemplu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Artistu, Frunza a fost golgheter la Vaslui, a marcat 11 goluri in jumatate de an. Tu habar nu ai de fotbal si de ce vorbesti. Du-te la culcare

    RăspundețiȘtergere
  4. o alta telenovela marca frunza :D

    nici la gagauzia nu merita :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Vano, daca Frunza nu merita la Gagauziya inseamna ca tu esti departe tare de fotbal. Mai bine lasa comentariile acestea pe un sait de fotbal si dute la prasit, la Bacioi e nevoe de oameni ca tine

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca iti dai seama ca asta a fost parerea mea si eu nu ti-am impus-o. fii blind si inghite ceia ce ti se da.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru Frunză cea mai bună variantă este să se întoarcă în Moldova, Dacia ori Milsami. Peste hotare va roade pantalonii. El nu merită nici la naţională.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune