Voloc nu e singur. Are un adversar pe măsură: Chiseliov

Chiseliov cere locul lui Voloc. Eu cer să fie exclus din fotbal!
Deja de un an de zile Moldova a înțeles că are un super-actor de comedie: Sergiu Voloc. Emisiunile acestuia de la Publika fac audiență maximă, iar spoturile în care se produce sunt de-a dreptul senzaționale. ”Dacă nu ești prost dă-mi acest post!”. Sau ”Dacă n-ai să vii la vot ai să iei un pumn în bot :)”.
N-am crezut că Voloc va avea în scurt timp un contracandidat pe măsură. Însă viața e dură, iar lui Serghei Chiseliov, patronul Olimpiei, i s-a pus pata pe Publika. După ce a interzis Publika să filmeze orice declarație de-a lui și orice meci de la Bălți, Chiseliov vrea acum să-i ia locul lui Voloc. De la replici și până la mimica feței, Chiseliov încearcă din răsputeri să-l imite pe Sergiunio. Credeți că el are ceva împotriva lui Pavel Ciobanu? Nu!!! Chiseliov vrea locul lui Voloc!
Declarația lui Chiseliov de după finala Cupei m-a amuzat și m-a iritat în egală măsură. Omul a pierdut orice contact cu realitatea. Banii l-au transformat într-un instrument de frecare a minții oamenilor. Pentru că nu pot explica altfel debitul lui de aseară, când toată lumea, inclusiv antrenorul și jucătorii de la Bălți au recunoscut victoria meritată a echipei Iskra. Care arbitru? Care Federație? Banii necurați te-au adus aici, Serioja! Toată lumea din fotbal știe despre asta.
Personal sunt sătul până peste cap de ieșirile necontrolate ale lui Chiseliov și mă alătur colegilor mei care au cerut de la Federație să-l excludă pe acesta din fotbal. Și nu doar pentru declarații, dar și pentru felul în care a administrat Olimpia în acest sezon. Nu ai dreptul să-ți bați joc de fotbal doar din interes propriu. Cred că a venit timpul pentru acest pas. Altfel riscăm să ajungem la un haos total, cu consecințe grave pentru fotbalul moldovenesc.

Comentarii

  1. Deacord total cu tine,astefl de declaratii trebuie sa fie taxate si dur,fiindca absolut deloc nu ai nimic cu fotbalul si nu e pentru prima oara cind acest ,,domn'' isi permite astfel de manifestari.Insa dupa cum se zice,fiecare judeca si spune dupa masura posibilitatilor mintale...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune