miercuri, 6 iulie 2011

Miroslav Primovici și Victor Reniță vor comenta Supercupa, la Publika

Sidenco va arbitra, Primovici și Reniță vor comenta. Supercupa Moldovei se vede la Publika TV, vineri, 8 iulie, de la ora 19.00, Iskra - Dacia.
Arbitrul FIFA, Ghenadie Sidenco revine pe teren după scandalul de după meciul Zimbru - Sheriff 1-0, din 16 aprilie. Aproape 3 luni a refuzat Sidenco să arbitreze în Moldova, după ce colegul său, Vlad Ivancenco, a fost amenințat prin sms cu răfuiala fizică. Atunci, Sidenco a acuzat indirect conducerea Daciei pentru metode interlope de abordare a meciurilor. Acum arbitrul revine să conducă un meci important al Daciei, club care l-a contestat în repetate rânduri. 
Supercupa Iskra - Dacia, care va fi în direct la Publika TV, va fi comentată de Miroslav Primovici și Victor Reniță. Părerea mea este că aceștia sunt cei mai buni comentatori ai momentului în Moldova, iar faptul că anume ei au fost contactați să colaboreze la un meci de o asemenea importanță nu este o întâmplare. Miroslav Primovici cunoaște foarte bine fotbalul din Transnistria, iar Victor Reniță are în spate aproape un sfert de secol de jurnalism sportiv. 
Despre programul complet al transmisiunilor Publika TV de la Tiraspol, în ziua meciului, vă voi comunica ulterior.

6 comentarii:

 1. In aceste ultime 3 luni Sidenco si-a mai inbunatatit sanatatea-de ce sa nu devina un arbitru normal?

  RăspundețiȘtergere
 2. Speram cu totii ca dupa meci sa nu se imbolnaveasca urgent)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce-i mai de pret sanatatea sau banii??-intrebarea eterna a arbitrilor,iar raspunsul e simplu-cu mai putini bani dar cu mai multa sanatate!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Principalul e sa simti echilibru intre mult si putin...

  RăspundețiȘtergere
 5. Apropo de crasnosan ce se mai aude?cum ii mai merge cu sanatatea)

  RăspundețiȘtergere
 6. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. We are happy to offer you a 10% discount to our Online Store if you do so. Please email me back and I would be happy to give you our link.

  Thanks!

  Frank
  frank641w@gmail.com

  RăspundețiȘtergere