Cum să câștigi din pariuri sportive. Corect

Adrian Cristescu de la econtext.ro vă spune cum să câștigați din pariuri fără ca să trântiți meciurile. Citiți mai jos și aflați schema reală.
Nu, nu este Martingale, nu este o schema piramidala si nici vreo inselatorie. Nu este nici clasicul arbitraj, care pare posibil teoretic, dar aproape imposibil practic. Este o metoda simpla, din care poti castiga constant la pariuri sportive. Daca te multumesti cu un profit mic, dar constant, atunci va prezentam o metoda simpla, dar extrem de eficienta.

Fotbal cu risc scazut 
In primul rand, alegem sportul pe care vom paria. Iar acesta este fotbalul. Ideea de baza este urmatoarea: incercam sa obtinem o cota 2, care sa dubleze suma pariata si din cat mai putine meciuri.
In al doilea rand, vom alege doar meciuri dezechilibrate, unde joaca echipe puternice (cele mai bune echipe din campionatele lumii). De obicei, la un astfel de meci echipa favorita are o cota de 1,3 -1,4.
De exemplu, Manchester United cu o echipa din subsolul clasamentului englez. Iar pentru a reduce factorul de risc, punem pe bilet doar doua astfel de meciuri. Si care impreuna fac cota 2! Adica se dubleaza castigul.
In plus, de fiecare data cand pariem, alegem cele mai dezechilibrate meciuri, dar in care sa joace echipe puternice. Pentru aceasta, facem o lista cu cele mai puternice echipe din campionatele mari ale lumii si analizam de fiecare data meciurile in care joaca. Nu mentinem aceleasi echipe mai mult de doua meciuri consecutiv!

7 din 10 
Mai mult: intotdeauna pariem aceeasi suma pe fiecare bilet! Iar la finalul unei luni, tragem linia si vedem care este rezultatul. Iar potrivit statisticilor, 7 din 10 astfel de bilete ies castigatoare. Sa presupunem ca mizam 100 de lei pe fiecare bilet. Dupa zece bilete, am cheltuit 1.000 de lei, iar daca vom castiga 7 din 10 meciuri, atunci avem un profit de 400 de lei. Daca 7 bilete pe care am pariat 100 de lei ies castigatoare, atunci avem 1.400 lei.Scazand suma pariata initial, adica 1.000 de lei, rezulta un profit de 400 de lei. Treptat, putem mari suma pariata, dar cu mare atentie, doar dupa ce metoda a fost testata deseori.

Reguli 
Marea iluzie a pariorilor este ca pot castiga sume imense pariind extrem de putin. Din acest motiv, fac mai multe greseli, cum ar fi: includerea unui numar mare de meciuri pe un bilet, alegerea unor combinatii cu sanse foarte reduse de castig, dar care au cote foarte bune. De altfel, sunt mai multe erori pe care le fac pariorii. Si din aceste cauze este important ca pariorul sa-si stabileasca o serie de reguli pe care sa nu le incalce niciodata. Una din acestea ar fi sa nu-si modifice metoda de pariat, sa nu adauge echipe in plus pe bilet, chiar daca meciurile respective par extrem de tentante.
O alta regula ar fi ca pariorul sa nu-si modifice biletul cand ajunge la casa de pariuri: sa parieze doar ce a gandit acasa. De asemenea, sa nu parieze suplimentar, sa nu mai puna si alte bilete in afara celui stabilit acasa.
Doua – trei bilete pe saptamana sunt suficiente, nu trebuie sa cautam sa punem extrem de multe pariuri, chiar daca respectam metoda de a paria doua meciuri pe bilet.

Martingale si arbitraj 
Sa mai spunem cateva lucruri despre alte metode care par extrem de atractive. In istoria jocurilor de noroc, doua metode mari de a paria au luat ochii ‘specialistilor’.
Metoda Martingale, in care iti alegi o echipa si pariezi pe ea pana iti intra biletul scontat, are o mare deficienta: ai nevoie de sume uriase de bani. Mai exact, in Martingale alegi o echipa si pariezi pe ea pana face egal. Cota la egal este intotdeauna in jur de 3 la fotbal. Prin urmare, castigi de trei ori suma pariata. Practic, pariezi aceeasi echipa pana face egal si intotdeauna aduni pe fiecare bilet toata suma pariata pana atunci (toate biletele anterioare). Din nefericire, daca pornesti cu 50 de euro pe bilet, poti ajunge rapid sa pariezi si 10.000 de euro pe bilet. Pentru o astfel de metoda ai nevoie de multi bani de pornire. Foarte multi!

Arbitraj 
In al doilea rand, arbitrajul! Urmaresti cotele aceluiasi meci la diferite case de pariuri, iar cand apar diferente de cote, pariezi la ambele si castigi din diferenta. De exemplu, la tenis ai doar doua variante, castiga unul din cei doi jucatori. Sa presupunem ca la o casa de pariuri unul din jucatori are o cota de 2,5 la victorie, iar la alta casa de pariuri, celalalt jucator are o cota de 2,6 la victorie. Pariem la ambele case (100 de lei pe bilet, de exemplu), iar unul din cei doi tot va castiga si un bilet tot va iesi castigator. In exemplul nostru, cel mai mic castig ar fi 250 de lei (cota de 2,5 X 100 lei). Daca scadem cele 200 de lei investite pe cele doua bilete, rezulta un profit de 50 de lei. E o varianta infailibila, dar cu o singura conditie: daca chiar am putea gasi asemenea meciuri! Si cu o frecventa crescuta, nu odata la 10 luni! Sa mai spunem ca trebuie sa luam in calcul si comisioanele aferente, care reduc marja de castig! Si restrictiile aferente (cum ar fi faptul ca nu poti lua doar acel meci pe un bilet, trebuie sa mai iei si alte meciuri).
Astfel, cea mai buna varianta de pariat pare cea prezentata de noi: pe favorite! Daca aveti si alte metode, va invitam sa ni le impartasiti! Succes!

Comentarii

  1. Lol, parca e scris de vre-un bookmaker pt a-si mari profiturile) Puneti si pe 1.1, favoriti clar)) Si unde ati vazut MU impotriva codaselor cu 1.4?

    RăspundețiȘtergere
  2. andrei...cam asa si este cum es scris..aproximativ 1,4

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e mare secret, faci un research mai profund si pariezi.O alta modalitate ar fi sa creezi un blog legat de pariuri sportive live. Toata chestia e sa oferi pronosticuri corecte si alte diverse strategii de care jucatorii au nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Totul despre pariuri pe Internet din Romania - pariuri online online cu taxe minime.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. 1xBet România

    1xBet este cel mai bun site pentru pariurile sportive online în România! Pentru toate informațiile de pariuri 1xBet, vizitați site-ul >> www.1x2sportbets.com

    RăspundețiȘtergere
  8. You can make long-term profit with Profi Tipster App (valueable betting tips): https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.lexecon.tipster

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune