marți, 25 octombrie 2011

Sergiu Toader ia un milion de euro în 2 luni

Omul care alături de Dumitru Ţîra a creat Publika TV, Sergiu Toader (foto) revine la Realitatea TV, unde va încasa UN MILION de EURO în doar 2 luni!, scrie adevarul.ro.
Sursa citată mai spune că banii sunt de fapt o datorie mai veche pe care Sorin Ovidiu Vîntu ar fi avut-o faţă de Toader. Noul proprietar al Realitatea TV, Ylan Schwartzenberg ar fi virat deja în conturile lui Toader 500.000 de euro, urmând ca acesta să-şi înceapă munca din 1 noiembrie curect.
Sergiu Toader a fost responsabil de crearea echipei şi de politica editorială de la Publika. El a plecat de la singurul post de ştiri din Moldova imediat ce Publika a fost preluată temporar de Sebastian Ghiţă. Am avut destule neînţelegeri cu el, omul având un caracter foarte dificil. În schimb ştie televiziune şi, după cum se vede, e plătit pe măsură: 500 de mii de euro pe lună - cam cât iau toţi cei 400 de angajaţi de la Publika în 2 luni. 
Apropo, încă sper să-mi aducă din Noua Zeelandă (ţara în care s-a stabilit) tricoul All Blacks pe care mi l-a promis acum 2 ani. 

4 comentarii:

 1. O sa ti-l aduca la sigur :D
  Acum si-l poate perimte si mai simplu :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma gandesc si eu :). La banii lui isi permite :)
  Desi eu nu astept cadouri de la nimeni. Ii platesc tricoul

  RăspundețiȘtergere
 3. ka sa til aduka , trebuie sa stii HAKA :D

  RăspundețiȘtergere
 4. =)) ha ha ha stai la coada ca nu esti primul care asteapta ACEL tricou miraculos ș))

  RăspundețiȘtergere