vineri, 3 august 2012

Dan Olaru

Niciodată nu m-am gândit că voi ajunge să urmăresc cu un interes uriaș o competiție de tir cu arcul. Dar iată că s-a întâmplat. Datorită acestui puști de doar 15 ani, Dan Olaru, care a reușit performanța de a ajunge până în turul 3, optimile de finală, la Jocurile Olimpice de la Londra. 

Și chiar dacă a ratat astăzi calificarea în primii 8 arcași de la Olimpiadă, Dan Olaru merită toată atenția și susținerea. Are doar 15 ani, accentuez asta, și tot viitorul în față.

3 comentarii:

  1. Intradevar, si eu care nu am avut nici un interes sa privesc competitia de acest gen, am privit cu mare interes si il sustineam pe Dan, care l-a eliminat pe titratul Kaminschi si britanicul. Bravo Dan.

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo si Luchianov .s-a calificat in finala la 3000 metri cu obstacole,in primii 15 din lume.serghei marghiev si cojuhari au fost niste turisti azi

    RăspundețiȘtergere
  3. Are doar 15 ani !!! Aceasta performanta este un rezultat fenomenal !!! Este o victorie pentru Dan cat si pentru sportul moldovenesc!!!Este un rezultat pentru viitor!!! Bravo Dane !!!

    RăspundețiȘtergere