Efectul Vox.Publika

foto: moldovenii.md
La Centrul medicilor de familie din Fălești, de 3 săptămâni, nimeni nu mai folosește mașinile instituției în scopuri personale, nici măcar bossul Ion Ionesie! Cât timp se vor respecta legile nu se știe, dar mă bucur că cel puțin pentru o perioadă am reușit prin materialul republicat pe Vox.Publika să păstrez niște bani în bugetul statului. Întrebarea mea către autorități este de ce organele abilitate nu-și fac treaba, dar mereu așteaptă de la reprezentanții presei să semnaleze neregulile din instituțiile statului?

Cel puțin o investigație din partea Ministerului Sănătății ar fi trebuit să fie făcută la Centrul medicilor de familie din Fălești. Ați descoperi multe lucruri care să vă pună pe gânduri.

Citește mai multe la această temă accesând paginile de mai jos:


 

Comentarii

  1. ``Întrebarea mea către autorități este de ce organele abilitate nu-și fac treaba, dar mereu așteaptă de la reprezentanții presei să semnaleze neregulile din instituțiile statului?``
    Sandu, incearca sa reformulezi intrebarea, vei gasi mai usor raspunsul ``Care din organele abilitatate i-si fac treaba?`` In acest caz ``de ce`` va fi de prisos.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune