De ce a plecat Natalia Morari de la Publika și unde s-a dus

După ce a rupt toate topurile de audiență și a transformat ”Fabrika” în cea mai tare emisiune de pe piața media din Moldova, Natalia Morari și-a anunțat plecarea de la Publika TV, spre uimirea și nedumerirea tuturor. La fel ca și după prima plecare a Nataliei mulți s-au grăbit să facă diverse presupuneri și insinuări, de aceea, chiar dacă nu sunt nici un apropiat al celebrei jurnaliste și poate nici cel mai în măsură să scriu despre plecarea ei, o voi face pentru cititorii blogului. Și asta pentru că am fost sunat de foarte multă lume care mă întreabă ce s-a întâmplat și dacă e adevărat că a Natalia a plecat dintr-o cauză sau alta.

M-am interesat astăzi la colegi, la oameni care discută zilnic cu Natalia Morari și care cunosc adevărul. Și iată care este răspunsul. Natalia a plecat pentru că a obosit de televiziune și vrea să-și facă propria afacere. Pentru cei care nu știu ce înseamnă să ai o emisiune zilnică vă comunic că este o extenuare extraordinară, o încărcătură psihică și emoțională care duce la nevoia acută de odihnă, uneori, îndelungată. Așa că nu trebuie să vă mire faptul că o vedetă TV a renunțat la statutul ei și a preferat să-și schimbe domeniul de activitate. 

Că Natalia Morari a plecat de la Publika fără scandal, nu din alte motive, ci anume din cele expuse mai sus, o confirmă și mesajul de adio lăsat de jurnalistă pe mailul Publika. Nu am dreptul moral să-l reproduc, însă, în câteva cuvinte, Natalia a mulțumit tuturor, vădit emoționată, accentuând și câteva lucruri importante. Anume faptul că este fericită că a activat la Publika și că televiziunea respectivă, singura din viața ei, i-a fost a doua facultate. 

Multă baftă, Natalia, oriunde te-ai afla și orice ai face în viitor. Sunt mândru că am fost colegi!   

Comentarii

  1. Bravo, doamna Morari! Jos pălăria în faţa Dumitale!

    RăspundețiȘtergere
  2. nici nu-mi pasa ca a plecat, de mai mult timp nu privesc aceasta emisiune - este un gen de paratrasnet - povesti de adormit maturii - seara lumea priveste emisiunea, isi revarsa in fata ecranelor tot negativul de peste zi si se culca sa doarma, putin mai linistita... gata toate problemele au fost rezolvate, ca si cum, :D, astepatam urmatoarea seara sa mai vina cineva in fata noastra si sa-si spuna parerea proprie, care nu se leaga de loc de situatia reala...

    oricum, mishka gherasim a fost mai buna, si, de fapt, nu prea inteleg ce a fost acolo, ca au pus-o pe morari, ea nu are nimic cu tara asta, dar au pus-o, iata intrebarea care se impune...

    RăspundețiȘtergere
  3. nici nu-mi pasa ca a plecat, de mai mult timp nu privesc aceasta emisiune - este un gen de paratrasnet - povesti de adormit maturii - seara lumea priveste emisiunea, isi revarsa in fata ecranelor tot negativul de peste zi si se culca sa doarma, putin mai linistita... gata toate problemele au fost rezolvate, ca si cum, :D, astepatam urmatoarea seara sa mai vina cineva in fata noastra si sa-si spuna parerea proprie, care nu se leaga de loc de situatia reala...

    oricum, mishka gherasim a fost mai buna, si, de fapt, nu prea inteleg ce a fost acolo, ca au pus-o pe morari, ea nu are nimic cu tara asta, dar au pus-o, iata intrebarea care se impune...

    RăspundețiȘtergere
  4. tot mishca gherasim a dus emisiunea mai bine... cu plecarea nataliei poate lumea se va rupe de la ecran si va schimba fiecare la locul de munca situatia, caci, emisiunea venea cu para-solutii ideale si totul era bine, cand de fapt era totul rau, asa cum este, ... oricum personal am fost impotriva venirii lui moraru la emisiune, interesant, dupa un an ce va ramane din limba sa romana, cu accent?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cit de naivi suntem si cit de manipulate ne lasam pe alocuri, fiecare are interesele sale ca de fapt si Natalia Morari...afacere proprie, mai degraba proiect politic cu siguranta, caci acesti ani a invatat sa faca fata provocarilor dar si analizeze mai multe scheme ale politicienilor, avind posibilitatea ferma de a le cunoaste si mentalitatea si charisma unor politicieni. Sa vedem ce va iesi din afacerea politica pe care o incepe. Iar pentru Publika sper ca veti reusi sa gasiti pe cineva pe potriva si mai ales sa schimbati un pic aceasta Fabrika:))

      Ștergere
  5. Chiar imi era sila sa ma mai uit la emisiunea ei... Nimic deosebit, avind in vedere ca era moderata de o detinatoare a Ordinului Republicii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau ca a plecat Natalia de la Publika, o admiram ca prezentatoare si ca jurnalist.

    RăspundețiȘtergere
  7. cercetati trecutul acestei individe, nu e curat deloc...

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ca a plecat caci era al 2-lea NIT-ultima vreme .Si-a luat si prietenul Botan cu ea?

    RăspundețiȘtergere
  9. so dus fata ca vin alegerile ce nui clar aici

    RăspundețiȘtergere
  10. Порвала рейтинги, ха ха ха. Рейтинги чего? как аналитик и ведущая она была слабой. Никогда не доводила до конца.. ))

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce nu ati zice, este bravo si chiar de e criticata, asta demonstreaza ca a fost privita si de cei ce o critica!Vreau sa revina, caci fara ea imi scapa multe de peste zi, iar daca nu revine, mi-i interesant ce face?Multa bfta , Natalia!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. ... Foarte mult regret. Asteptam in fiecare seara "Fabrica". O fata desteapta si intelegenta. Multa bafta, Natalia, unde te-ai afla!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune